24 fok van kint. Egy 15 hónapos járó babára már rövid ujjú bodyt adjak vagy hosszút? Árnyékba hűvösebbnek érzem. Sajna még nincs vékony nadrágja, csak vékony kordgatyája. Nem meleg az így? Olyan hirtelen jött ez a meleg.
Figyelt kérdés
Ti mibe viszitek ki?2013. ápr. 19. 12:57
1/5 anonim válasza:
18 hós a fiam. Én bodyt még kevesellek. Rajta egy vékonyabb kord gatya volt most meg egy rövidujjú body hosszúujjú pamut pólóval. Most jöttünk be, kicsit melege lett a végére de azért árnyékban elkelt az a póló is.
2/5 anyács válasza:
16hónapos a kislányom, kb 10 perc kintlét után vörös a feje. Én csak rövidujjú bodyt, és térgatyát adok rá!
3/5 Jégtánc válasza:
Hosszú ujjas body,és melegitőnaci volt délelőtt a lányomon a játszótéren.
4/5 A kérdező kommentje:
naa :-)
mondjuk mi nem a beton dzsungelbe lakunk,
ahol szaladgálni szokott ott már a város vége van, patak, rét
szerintem marad a kitapasztalás
2013. ápr. 19. 13:17
5/5 anonim válasza:
Szintén 15 hós. Nálunk kevés árnyék van a játszótéren, ezért hosszú ujjú body (nincs naptejem basszus, délután veszünk), vékony gatya és sapi volt rajta (mármint olyan karimás kalap vagy mi, hogy árnyékoljon).
Itt dög meleg van és tűz a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!