Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Beülti másnapján...

Lombikosok! Beülti másnapján mensi jellegű enyhe görcsök, mi ez?

Figyelt kérdés
Beülti után 3.napon vagyok és egyfolytában úgy érzem hogy bármelyik pillanatban megjöhet,szúrkál a hasam(mensis görcsök)Igaz enyhék!Az első lombikomnál is ezt éreztem és beülti után 8-ik napon meg is jött! :(Mitől lehet ez vagy normális egyáltalán?Félek hogy ez sem sikerül!!

2013. nov. 24. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem,mert amikor én szedem az utrot,nekem addig nem jön meg míg abba nem hagyom,nyilván ez attól is függ mekkora adagban megy a progeszteron pótlás. Ezért nem értettem,hogyan jöhetett meg neked a múltkor is sokkal hamarabb,de biztosan azért mert kisebb dózisban szeded. Én napi 3x2 utro-t, meg crinone hüvelygélt is kell használnom a beültetés után.
2013. nov. 25. 15:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Én az elsőnél is 2*3-at használtam mint most és mégis megjött 8-ik napra.
2013. nov. 25. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ugyanez volt, fel is hívtam a dokimat és Ő mondta, hogy a hormonoktól van + még a leszívás utóhatása is lehet! Nekem is volt olyan, hogy a beülti :) után 9-10. napra megjött, majdnem akkor, mikor a "rendes" mensimnek kellett volna! Sok sikert Neked!
2013. nov. 25. 19:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát ez nem hangzik túl jól de azért köszi!:)
2013. nov. 25. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi újság veled?
2013. dec. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!