Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 1 éve nem jön össze a baba....

1 éve nem jön össze a baba. Ugye ez normális? Kinek jött össze 1 év után spontán a bébi? Baj lehet velünk, ha még nem sikerült?

Figyelt kérdés
(rendszeres házasélet, viszonylagos stresszmentes élet :) és mindketten szeretnénk a babát)

2013. nov. 16. 21:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
8as válaszoló vagyok!Hát minden rendben volt,UH volt peteérés,hormonjaim is tökéletesek!Párommal is minden rendben van!Semmi nem utalt arra hogy esetleg el vannak zárodva a petevezetékeim!Igy gondolta a doki meg csinálja a lapart,ha van valami akkor ott tuti meg tudjuk,és akkor ha lehet meg is oldja!De sajna az endo mindent tönkre tett,bal petevezetékemet ki is kellet venni,a jobb is el van zárodva!Ezért nem tudtam teherbe esni 1 évig!DE nem bánom hgy nem vártam tovább,most már tudunk lépni:D Január 23-án megyünk az első megbeszélésre!Ott megtudjuk milyen vizsgálatok kellenek!De remélem nem kell sok,mert ugye most vannak friss eredményeink!Én 24 éves vagyok!:D
2013. dec. 21. 22:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Hát ez tényleg hihetetlen, hogy se a véreredmény nem is utal semmire. De jól tetted, hogy belevágtál, vágtatok. Nagyon erős vagy és legyél még egy kicsit! Biztos nem sok minden van már hátra. SZívből szorítok és ne adjátok fel, ha ennyire erősek vagytok, sikerülni fog! Nagyon-nagyon szorítok! Puszika és köszi a választ, azért ha van kedved, amjd még írj, mi van Veletek, és biztos, hogy pár hónap és már a bébi a pocakban úszkál :) Csakis jót kívánok!
2013. dec. 22. 09:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm:D Soha nem szabad fel adni,lesz babánk,1x biztos:D
2013. dec. 22. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!