Légyszi segíts! 6,5 hete szültem spontán. A vérzésem kb 10 napig tartott. Most nagyon sok van, ez normális?
Figyelt kérdés
6 hetes szülés utáni kontrolra hétfőn mentem vissza, ahol minden okés volt, előtte 3-4 nappal barnázgattam. Tegnap eléggé megjött a vérzésem, mára meg iszonyú sok van. Ma elfogyott már egy csomag betétem. Igy még soha nem véreztem. Ez normális ilyenkor?2013. júl. 26. 12:53
1/5 anonim válasza:
Igen normális. Én 10 hete szültem, több mint 2 hete jött meg először a mensim és azóta is dől belőlem a vér:(
2/5 anonim válasza:
szerintem ez már mestruáció de mivel ennyire erös kérdezd meg az orvosodat, fél nap alatt egy csomag betét az brutál sok....
3/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom ez már a menstruáció, de az hogy ennyire vérezzek,még akkor sem volt miután megszültem. Fáj a fejem,és eléggé szédelgek is. De ha az 1-es azt mondja ez így normális.akkor lehet.
2013. júl. 26. 13:05
4/5 anonim válasza:
Azért kérdezz rá a dokinál, főleg, hogy rosszul is érzed magad. Én a "két hete dől belőlem a vér" - dolgot sem tartom normálisnak, de ha az első válaszolót a dokija nyugtatta meg, akkor rendben van. Te is beszélj a tiéddel szerintem.
5/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy a szülés utáni első két vérzés lehet rendellenes (tehát rendellenesen sok vagy kevés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!