Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 1 éve nem jön össze a baba....

1 éve nem jön össze a baba. Ugye ez normális? Kinek jött össze 1 év után spontán a bébi? Baj lehet velünk, ha még nem sikerült?

Figyelt kérdés
(rendszeres házasélet, viszonylagos stresszmentes élet :) és mindketten szeretnénk a babát)

2013. nov. 16. 21:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok kedves komment-társaim? Esetleg valamelyikőtöknél megtörtént a csoda?

Nálunk semmi, februárban küldöm a páromat (is) dokihoz. Én már hormonvizsgálatokon, UH-n voltam, az rendben. (Bár még van egy pár hormon, amit nem néztek nálam.)Mindenkinek szorítok 1000-el!

2013. dec. 21. 11:32
 12/23 anonim ***** válasza:
Szia! Négyes vagyok! novemberen ráálltunk a tesó projektre, de sajnos a szülés óta menstruációs problémáim vannak. Kiderült, hogy nincs is peteérésem! Karácsony után kezdem az első clostilbegyt kúrát!
2013. dec. 21. 12:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Hello 9es vok, a 17. immárnsikeres hónappal, remélem:))) Ma teszteltem pozit:)
2013. dec. 21. 15:03
 14/23 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es Kommentelő :)Azta...pont ma lett pozitív a teszt! Éreztem én, hogy ma kell Titeket megkérdezni, hogy hogy vagytok? :)Nagyon GRATULA. Visszaolvastalak, jó hosszú volt az utatok ideáig, de nyugodtság és pihenés Neked :) Boldogságos izgalmas időszak következik :) Érzel valami fizikai jelét a babócádnak? Boldog babavárást Neked, Nektek! Puszi!
2013. dec. 21. 15:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyébként én a 36 évemet taposom. Kérdezted már 4-es és eddig elfelejtettem megírni!
2013. dec. 21. 15:45
 16/23 A kérdező kommentje:
...vagyis 9-es kérdezted anno a korom,nem a 4-es...nah...elírtam, elnézést!...
2013. dec. 21. 15:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok,8as válaszoló vagyok!Hát velem azóta történtek dolgok,volt 3hete laparoszkópiám!Ahol kiderült elvannak zárodva a petevezetékeim, + endom is van!Már be is jelentkeztünk lombikra!
2013. dec. 21. 15:53
 18/23 anonim ***** válasza:
9es vok. Nagyon boldog vok, még el sem hiszem, kicsit félek is, hátha megjön. Tünetek: 4-5 napja késik, melleim mostb kezdenek igazán feszülni, előtte inkábba hónaljam szurkált, émelygés, ha eszem valamit, este meg reggel hányinger. Kívánós nem vagyok, nem is baj, fejem fájdogál, meg a hasam, de csak enyhén. Álmos is vok folyton, méhszájam zárt és megy feljebb, hőm 37, sokszor ráz a hideg. egyelőre ennyi.Ti első babát szeretnétek,
2013. dec. 21. 16:29
 19/23 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló! Akkor lombik jön. És mikor lesz, melyik hónapban, napon? Szorítok nagyon! Ti minden lehetőt eddig megtettetek a babáért. Sikerülni fog! Sikerülnie kell, bízom benne, ahogy Ti is!

A laporoszkópia előtt az UH-n akkor már nem is láttak peteérést Nálad? Ebből gondolta a doki, hogy el lehet záródva a petevezeték? És úgy mentél átjárhatóságira? És a hormonok szintjei a vérből rendben voltak, vagy a véreredményből is következtetett elzárósára? Köszi előre a választ. Elnézést a sok kérdésért.

2013. dec. 21. 17:00
 20/23 A kérdező kommentje:

9-es :) Csak légy BOLDOG!!! :) Tök jó! Köszi a tünet-leírást :) ...azaz az "áldott állapotét" :) Ha az a baba már megtapadt a méhfalon, akkor szépen fog ott fejlődni! Ezt kívánom!!!! :)

Első (és gondolom egyben utolsó, mivel már 35 éves vagyok, azaz pár napja múltam 35, 36-dik évemet járom :)) bébink lenne.

2013. dec. 21. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!