Tapasztalatokat kérnék! AZ endokrinologus-rol?
4 Éve vagyok együtt a Férjemmel, 2 évig szedtem Fogalmazásgátlót - És már KB 2 éve abba hagytam.
Most Lesz 1 éve Decemberben / 31-én h elvetéltem SPONTÁN.Nem tudok h miért.
A nőgyogy...Csináltatam HORRMON VIZSGÁLATOT. Amin kiderült h alig van pete érésem, miota elvetéltem.
endokrinologus hoz 26.án megyek elöszőr.
Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel.
A nőgyogy-om fell irt 1 gyogyszert / CLOSTILBEGYT 2*1/ amitöl könnyen teherbe tudok esni.
Nos a véleményetekre lennék kíváncsi, és még anyit szeretnék le írni, hogy 20 éves vagyok! És azért szertnék ell menni endokrinologus-hoz MERT : Pl.. Hullik a hajam,fáj a fejem/NAGYON/ Szédülők , Fáradság,lustaág, ALVÁSZAVAR, esténként víszkedem...STB:.. Kinek volt már ilyesmi, hasonló? Várom válaszotokat
Köszönőm
Az igaz h nem vagyok elkésvel, de jóbb most menni, h most végül is mi a baj , gond. Félek elöre már :/
Köszi a választ
Várok még válaszokat
Köszi szépen. rendben van csaj izgatott vagyok és picit félek h mit mond a doki, hát kitartás lessz 26.áig :S
SIRALMAS remélem semmi baj nem lesz istenem
Félek a második terheségemtöl h hogy kesz össze .e jön meg e marad ..
Mit tanácsoltok már a fejem is fáj ha már arra gondolok
Szia!
Nem kell félned, nekem ezek a tünetek pajzsmirigy alulműködést jelentettek, amit egy vérvétellel igazolni lehet, és gyógyszeres kezeléssel helyre lehet állítani. Addig amíg ki nem derül a baj oka, szerintem ne szedd be a clostit, mert pm alulműkodéssel megint könnyen elvetélhetsz, ha sikerül is a baba. Azt előbb rendbe kell tenni, meg kell nézni nincs-e inzulin rezisztenciád, amit gyakran hoz magával a pajzsmirigy probléma, és azt is kezelni, ha kell. Ha tényleg ez a probléma, akkor a kezeléssel magától helyreállnak a hormonok, és nem is lesz szükséged clostira.
Csak türelem és kitartás addig. :-) 26.-a nincs már olyan messze. :-)
Utolsó válaszolónak ...hát nem tudom h baj van .e reménykedem h nem ..
Köszi szépen a segítséget
Köszönöm mindkét privátot:
2nem mindegy neked h irok ha nem tecik menny ell"
"Ha valamiiiiiiii bajod van ne irj olyant ami nem oda való! Szánalmas
És nincs 8 gyreke a tesvéreomnek ájál le"
...és gratulálok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!