Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tapasztalatokat kérnék! AZ...

Kiss Anikó Anna kérdése:

Tapasztalatokat kérnék! AZ endokrinologus-rol?

Figyelt kérdés

4 Éve vagyok együtt a Férjemmel, 2 évig szedtem Fogalmazásgátlót - És már KB 2 éve abba hagytam.

Most Lesz 1 éve Decemberben / 31-én h elvetéltem SPONTÁN.Nem tudok h miért.

A nőgyogy...Csináltatam HORRMON VIZSGÁLATOT. Amin kiderült h alig van pete érésem, miota elvetéltem.

endokrinologus hoz 26.án megyek elöszőr.

Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel.

A nőgyogy-om fell irt 1 gyogyszert / CLOSTILBEGYT 2*1/ amitöl könnyen teherbe tudok esni.

Nos a véleményetekre lennék kíváncsi, és még anyit szeretnék le írni, hogy 20 éves vagyok! És azért szertnék ell menni endokrinologus-hoz MERT : Pl.. Hullik a hajam,fáj a fejem/NAGYON/ Szédülők , Fáradság,lustaág, ALVÁSZAVAR, esténként víszkedem...STB:.. Kinek volt már ilyesmi, hasonló? Várom válaszotokat

Köszönőm

2013. nov. 13. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó helyre mész ilyen esetben. Lehet pajzsmirigy problémád is. Nem vagy elkésve, nagyon fiatal vagy.
2013. nov. 13. 14:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Az igaz h nem vagyok elkésvel, de jóbb most menni, h most végül is mi a baj , gond. Félek elöre már :/

Köszi a választ

Várok még válaszokat

2013. nov. 13. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne féljél Ő nagyon sokat fog segíteni. Ez a legjobb út a problémádhoz. Mindenkinek ide kekllene menni, ha ilyen gondja van, csak sokszor nem ajánlják még a nőgyógyászok.
2013. nov. 13. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. rendben van csaj izgatott vagyok és picit félek h mit mond a doki, hát kitartás lessz 26.áig :S

SIRALMAS remélem semmi baj nem lesz istenem

2013. nov. 13. 15:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Félek a második terheségemtöl h hogy kesz össze .e jön meg e marad ..

Mit tanácsoltok már a fejem is fáj ha már arra gondolok

2013. nov. 13. 15:02
 6/9 anonim válasza:
A helyesírásod arra enged következtetni, hogy valóban baj van. Gondolom már az összes húgod szült vagy 8 gyereket, te meg 20 évesen még egyet sem. Hogy lesz meg így 30 éves korodra a 10es átlag?
2013. nov. 13. 16:50
 7/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem kell félned, nekem ezek a tünetek pajzsmirigy alulműködést jelentettek, amit egy vérvétellel igazolni lehet, és gyógyszeres kezeléssel helyre lehet állítani. Addig amíg ki nem derül a baj oka, szerintem ne szedd be a clostit, mert pm alulműkodéssel megint könnyen elvetélhetsz, ha sikerül is a baba. Azt előbb rendbe kell tenni, meg kell nézni nincs-e inzulin rezisztenciád, amit gyakran hoz magával a pajzsmirigy probléma, és azt is kezelni, ha kell. Ha tényleg ez a probléma, akkor a kezeléssel magától helyreállnak a hormonok, és nem is lesz szükséged clostira.

Csak türelem és kitartás addig. :-) 26.-a nincs már olyan messze. :-)

2013. nov. 13. 17:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak ...hát nem tudom h baj van .e reménykedem h nem ..

Köszi szépen a segítséget

2013. nov. 14. 10:45
 9/9 anonim válasza:

Köszönöm mindkét privátot:

2nem mindegy neked h irok ha nem tecik menny ell"

"Ha valamiiiiiiii bajod van ne irj olyant ami nem oda való! Szánalmas

És nincs 8 gyreke a tesvéreomnek ájál le"

...és gratulálok is...

2013. nov. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!