PCOS-ok! Van a környéken jó endokrinológus?
Figyelt kérdés
Fél éve járok Egerbe, de egyszer nem vették még tőlem vért, ultrahang se volt. Csak annyit csinál az orvos, hogy felirja a Merckformint. Diétáról meg mozgásról se mondott semmit, azt is magamtól kezdtem el, mert neten olvastam, hogy 3-as kezelést kell csinálni. L/232013. nov. 8. 14:18
1/3 Manka68 válasza:
Szia!
Nem tudom mi számít környéknek, de ha el tudsz menni Budapestig, akkor ajánlom a mensmentist, itt mindent tudnak erről a betegségről, és minden segítséget megkapsz. Kb 3 havonta egyszer kell menni, szerintem megéri, ha van rá lehetőséged. én Fehérvár mellől járok fel hozzájuk. A honlapjuk : [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Olyan nincs ami nem fizetős?
2013. nov. 9. 10:38
3/3 anonim válasza:
Dr. Naszódy Péter, Kecskemét. A lehető legjobb endokrinólógus!Itt tudsz bejelentkezni hozzá:
Keresd ki a nevét, van magán és nem magán rendelése is és íratkozz fel, ha valóban jóhoz akarsz menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!