Endokrinologus ciszta ellen?
ha pcos, ha egyetlen ciszta, egyik sem indokolja a lombikot jelenleg. Sokkal inkább a kezelést.
endokrinológus, 3. és 21. napi vérvétel
azért írtam, hogy meg kellene nézni, hogy pcos-e vagy sem. Erre kell az endokrinológus és a hormonsor vizsgálat (3. és 21. napi vérvétel, plusz a terheléses cukor-inzulin). Ebben az esetben hármas kezelés kell (diéta, mozgás, gyógyszer, ha szükséges)
De ha csak egyetlen ciszta, azt is kezelni kell, erre nem megoldás a lombik sajnos, illetve, ha kezelnek simán természetes úton lehet babátok.
Nem is értem a dokit, hogy miért mondta ezt, egy éve nézi, hogy ott van? :(
(2. voltam)
Szia!
Nődokim szerint az én hormonjaim is rendben voltak...
Aztán kiderült az endokrinológusnál, hogy mégsem. Egyébként a cisztásodás a legjobb bizonyíték arra, hogy nincsenek rendben a hormonjaid. Bocsi. :-(
február még sajnos messze van, de addig is tudsz tenni magadért: Ha van túlsúlyod, 160g CH diéta, rendszeres mozgás, ha nincs túlsúly akkor valamivel több CH bevitel, de fontos hogy legalább 5 felé legyen elosztva. Ez a módszer akkor is jó, ha egyébként egészséges vagy, nem csak IR-eseknek, tehát kárt nem tudsz vele okozni, és nem igényel semmi plussz költséget (az esetleges kondibérleten kívül :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!