Volt olyan aki meddő lett pajzsmirigy alulműködés miatt?
Igen. Bár nekem más hormongondom is van. Magas a prolaktinom, illetve IRem is van.
Nem lehet gyerekem. Ezt a másfél év sikertelenség is bizonyítja. Illetve az is hogy a doki szerint még a lombik és az inszemináció is felesleges pénzkidobás. Már ha lenne rá....
Hiába normálisak az eredményeim gyógyszerekkel. A gyerek nem jött össze. Már feladtam.
Az sem segít, hogy minden karácsonyi vacsorán kérdezgetve van mikor lesz gyerekünk....kíváncsi leszek mikor fogok kifakadni, hogy mi a f....sz közük van hozzá..
27/N
Sziasztok!
Sajnos, úgy tűnik Én is a pajzsmirigy alul működésemnek köszönhetem, hogy több, mint 2 éve hiába szeretnénk a babát, nem jön össze. :(
Pedig az értékem nem is volt olyan magas (TSH: 3,36), ez egy felnőtt nő esetében, aki nem szeretne babát, teljesen megfelelő, de az Én esetemben 1-2 között kellene, hogy legyen.
Június végétől szedem a Letrox50-et. Az értékem azóta már rendben van (TSH: 1,22), bár a gyógyszert továbbra is szednem kell az orvos szerint, de terhesség még mindig sehol.
A gyógyszer szedését megelőzően a ciklusom össze-vissza volt, előfordult, hogy több hónapig is kimaradt. Azóta, hogy szedem, viszont minden hónapban megjön, igaz néha több, néha kevesebb a mennyisége.
Nekem is javasolták már, hogy ne húzzuk tovább, menjünk el egy meddőségi centrumba, inszeminációra vagy lombikra, de sem kedvünk, sem pénzünk nincs hozzá. :(
Titkon még remélem, hogy természetesen megtud foganni a babucink. :)
Nagyon bízom benne, hogy előbb vagy utóbb teljesen rendbe áll a szervezetem és megérkezik a mi kis csodánk! :)
Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!!! :)
"K"
Sajnálom de így megtudtam h nem vagyok egyedül.
Nálunk 4 éve nem sikerül a baba. Az endokrinológus szerint a vérkép alapján nincs akadálya a babának. Párommal minden rendben.
De akkor mégis mi a manóért nem sikerül? Nagyon felemészt belülről.
Sztem nagy mértékben okolható a pajzsmirigy.
Volt egy inszemünk de mire lehetett volna tesztelni épp meg is jött.
Majd most meg akar a dokim műteni.
Méh tükrözés és átjárhatósági.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!