Mitől sötétedik a mellbimbóm és az udvara? Mik lehetnek az okok?
Figyelt kérdés
Hormonzavar biztosan nem,mert a ciklusaim rendszeres 28 naposak.2013. nov. 4. 23:04
1/6 anonim válasza:
hát.. rákerestem mitől lehet... terhességet hoznak fel mindenhol...
2/6 anonim válasza:
Ez a terhesség egyik gyakori tünete, teljesen normális dolog. A szoptatás abbahagyása után szép lassan visszavilágosodik általában. Nálam is így volt.
3/6 A kérdező kommentje:
mi tervezzük a babát,és bár volt menstruációm,nagyon rövid volt és kevesebb.előtte mindig sötétebb egy picit de mire megjön kivilágosodik,és most maradt,az udvara pedig azóta mintha fel lenne fújódva állandóan,a szélén pedig sötétebb körbe.a mirigyek nagyobbak..na de semmi egyéb tünetem.lehetséges,még korán lenne tüneteket produkálni?
nem mérem a hőmet,de most reggel megmértem és 36,6..többnek kellene lennie nem? ugy olvastam régen,hogy 37 fölött :O csak fura ez a sötétedés :D
2013. nov. 5. 10:14
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok... amikor olvasgattam mitől lehet, írják, hogy már a 4. hétnél el kezdhet sötétedni, amikor még az ember nem is tudja hogy babát vár... (nekem nem sötétedett, ezért csak cikkekből tudom én is:) ) hőmérsékletet sztem felesleges mérni... biztosabb egy terhességi teszt! :) simán vérezhettél még rövidebb ideig terhesség mellett :) Mirigyeket is írják... az is tünete lehet... szóval.. irány a gyógyszertár és sok szerencsét! :) (majd írd meg az eredményt...:) )
5/6 anonim válasza:
Hát én menstruáltam a 4. és 8. héten is - igaz sokkal rövidebb volt, mint a szokásos. Én csinálnék a helyedben egy tesztet, a mellbimbó sötétedése nagyon gyanús!
6/6 A kérdező kommentje:
negatív lett a tesztem :(
2013. nov. 7. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!