Beedzodhetett a mellbimbom?
Figyelt kérdés
11 honapos a lanyom, 7 foga van. A multkor meg ugy fajt ahogy szopizott, hogy letudtam volna szedni a mennyezetet. Ereztem a fogait rendesen. Par napja viszont meg azt is alig erzem, h a cici a szajaban van. Megtanult szopizni fogakkal, vagy az en mellbimbom edzodott be?2013. okt. 16. 09:43
1/2 anonim válasza:
Amikor azok a fogak jönnek, amik szopikor érintkeznek, akkor erősebben szorítanak általában (középen a 8 metsző, tehát alul-felül 4-4), és ha már áttörtek, és nem fáj nekik, akkor újra javul a helyzet, és eközben persze hozzá is edződik a mell.
Nálam rendszeres volt, hogy a fogak nyoma akár 10 perccel szopi után is még erősen bele volt nyomódva a mellembe, de nem zavart.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Csak kivancsi voltam.
2013. okt. 16. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!