Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megharapta a mellbimbóm?

Megharapta a mellbimbóm?

Figyelt kérdés
Kislányom nagyon megharapta a mellbimbóm, többször is. Félek a szájába adni. Mit tegyek??? Ilyen még nem volt... pedig sír, hogy éhes ...
2013. júl. 7. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul. Ettől még szoptasd nyugodtan.

Nem tudom mennyi idős, és az is kérdés, hogy véletlenül harapta-e meg, vagy direkt játszott vele, és azért történt.

Ha utóbbi, akkor azt mindig azonnal meg kell tiltani, kisujjadat bedugod és leszereled a ciciről, és felcuppantod újra helyesen.

Szopi közben ugyanis képtelen harapni a szopi technikája miatt, csak fel és leszálláskor történhet ez meg.

A 13 hónaposom épp engem is két napja harapott meg véletlenül, még mindig fáj, véraláfutásos lett. De van ilyen. Nem általános és elmúlik.

2013. júl. 7. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
5 és fél hónapos. Mérgében harapta meg, mert nem jött neki azonnal, fáradt is, egyébként 2 óránként szopizik. Már fél rája próbálgatom és ahogy beteszem a cicim, egy nagyon picit szívni próbálja aztán már harap is és sír :(
2013. júl. 7. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Használtok cumisüveget is?
2013. júl. 7. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy kislányom vmi miatt borzasztó türelmetlen és nyűgös volt, és mivel nem ömlött a szájába rögtön a tej, ordított és nem akart szopizni. Azt csináltam, hogy belespricceltem a szájába tejet, és mikor éreztem, hogy beindul a tejleadó reflex, akkor rátettem a cicire.
2013. júl. 7. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki, hogy szopi előtt kicsit megnyomkodod a mellbimbóudvart, mintha fejnél, így segítve/gyorsítva a tejleadó reflexet. Csak ezután tedd cicire, hátha így türelmesebb lesz.

Ja és minden harapás után vedd el tőle és szólj rá erélyesen, hogy NEM. Fáj neked, nem szabad.

2013. júl. 7. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem használunk cumisüveget. Kétségbeejtő volt. Végül félálomban szépen bekapta, én is spricceltem picit a szájába, és rákapott :)
2013. júl. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!