NL2010 kérdése:
Külföldi nő számára van lehetőség nálunk hivatalosan inszeminációra?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 06:45
1/8 anonim válasza:
Persze! A Kaáli Intézetben nagyon sok a külföldi.
2/8 anonim válasza:
Önköltségi alapon szerintem bárhol.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem emlitettem, hogy ketten neveznenk be erre a programra, és hivatalosan nem vagyunk élettarsi kapcsolatban.
2013. okt. 31. 15:32
4/8 anonim válasza:
A Kaáliban nem kell annak lennetek inszemkor, csak a lombiknál.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. okt. 31. 16:42
6/8 A kérdező kommentje:
Ah, közben felvettem a kapcsolatot a Kaálival, és inszemhez is élettársi kapcsolat kell...
2013. nov. 3. 06:57
7/8 Robert Fekete válasza:
Hello! Az en parom is "kulfoldi" es mi is voltunk a Kaali intezetben. Egesz pontosan tavaj augusztusban. Mennyetek le Pecsre, mert ott ez nem volt problema. Mi nem is lakunk magyarban, sot meg lakcime sincs paromnak. Mi el is kezdtuk, de kozben parom terhes lett es mar 3 hetes a babank. Kinek van problemaja es mi? Egyebkent mi ahol elunk mind a ketten kulfoldinek szamitunk es egyszeri inszem ettol fuggetlenul ingyenes. Parod honnan szarmazik?
8/8 A kérdező kommentje:
Nálam minden oké, barátnőm peteérésével lehet valami... Egyébként japán. Köszi a tippet, konzultálok a pécsi Kaálival!
2013. nov. 6. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!