Van itt olyan akinek az E vitamin szedéséről rendeződött a ciklusa, esetleg segitett a teherbeesésben is?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom a méhnyálkahártyára jótékony hatással van, de a rendezetlen ciklus hátterében hormonzavar áll, azon egy kis vitamin nemigen segít, sajnos.
2013. okt. 30. 10:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
pontosan ahoyg az elözö irja. csak akkor fog segiteni ha az az egy problémád van hogy nem elég vastag a nyálkahártyéád. A hormonális dolgokhoz nem elég. Ha ilyen van menj endokrinológushoz, ez rá tartozik.
2013. okt. 30. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Az E vitamin a pajzsmirigyre hat, ami a hormonokat irányítja. Szóval használhat sok esetben. Mindenesetre az tuti, hogy nem árt.

Saját tapasztalatom nincs ezügyben.

2013. okt. 30. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel sejtszinten hat,ezért a petesejtekre is jótékony hatással lehet...

Tudományos magyarázatot igazából nem tudok,de az én 23 naps ciklusomat kitolta 26-27 naposra.

2013. okt. 30. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Párom is és én is elkezdtük szedni az E vitamint.3év után a 3dik hónapban sikerült teherbe esnem.Szerintem nekünk az E vitamin segitet.Napi egy szem
2013. okt. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!