Van itt olyan akinek az E vitamin szedéséről rendeződött a ciklusa, esetleg segitett a teherbeesésben is?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 09:58
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom a méhnyálkahártyára jótékony hatással van, de a rendezetlen ciklus hátterében hormonzavar áll, azon egy kis vitamin nemigen segít, sajnos.
2/5 anonim válasza:
pontosan ahoyg az elözö irja. csak akkor fog segiteni ha az az egy problémád van hogy nem elég vastag a nyálkahártyéád. A hormonális dolgokhoz nem elég. Ha ilyen van menj endokrinológushoz, ez rá tartozik.
3/5 anonim válasza:
Az E vitamin a pajzsmirigyre hat, ami a hormonokat irányítja. Szóval használhat sok esetben. Mindenesetre az tuti, hogy nem árt.
Saját tapasztalatom nincs ezügyben.
4/5 anonim válasza:
Mivel sejtszinten hat,ezért a petesejtekre is jótékony hatással lehet...
Tudományos magyarázatot igazából nem tudok,de az én 23 naps ciklusomat kitolta 26-27 naposra.
5/5 anonim válasza:
Párom is és én is elkezdtük szedni az E vitamint.3év után a 3dik hónapban sikerült teherbe esnem.Szerintem nekünk az E vitamin segitet.Napi egy szem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!