Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Menstruáció alatt vizsgál...

Menstruáció alatt vizsgál Dévai Dr?

Figyelt kérdés
A 3.lombikot kezdeném,ehhez mentem volna szerdán hozzá vizsgálatra,de közben ma egy héttel korábban megjött.Elmenjek azért hozzá,vagy mondjam le?Csak ezért gondolkodom,mert kenet és rákszűrés gondolom nem lesz így,viszont ha kell még vmi vizsgálatot elvégeznem (EKG,belgyógyászat stb)akkor azokat el tudom kezdeni.Félek.hogy 2-3 hét múlva ad időpontot megint.
2013. okt. 27. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel es kérdezd meg. Van olyan vizsgalat, aminél nem probléma a menstruacio, van olyan, aminél az.
2013. okt. 28. 05:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Felhivtad vegul?en hozza jarok.mindig verzeskor csinal uht mivel akkor kell kezdeni a stimut.de ha nincsenek meg a vizsgalataid nem kezdi el.
2013. okt. 28. 09:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,nem hívtam fel,odamegyek szerdán,majd meglátom. Még nem most kezdeném a stimut,a köv.havi vérzéskor,csak addig a szükséges vizsgálatok kellenének.
2013. okt. 28. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!