Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok s amióta elkezdődött a menstruációm (14 éves koromban) azóta rendezetlen. Hónapok kimaradnak aztán megjön megint eltelik 1-2 hónap és megjön vagy eltelik 3-4-5 hónap is. Orvosnál azt mondták ez normális kb 18 éves korig be fog állni. Jelenleg ott tartok, hogy 4.hónapja nem jött meg. 6 hete volt 4 napig tartó barna folyásom,azóta semmi. A mellemet feszesnek érzem. 5db negatív tesztet csináltam. Vajon?2013. okt. 12. 12:14
1/12 anonim válasza:
Szia. én nem tudom de nálam soha nem maradt ki egy hónap sem. Szerintem mindenképp menj el megint dokihoz, lehet hogy valami más baj van, esetleg valami hormonprobléma.. Ez nem normális (szerintem)
2/12 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon szépen köszönöm a válaszod. Nagyon félek ettől az egésztől, de az 5 teszt már csak kimutatta volna nem?
2013. okt. 12. 12:31
3/12 anonim válasza:
Balra lefelé: TESZTELD MAGAD!
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, bár mindig is elég kövérke voltam, gyorsan hízok de le is tudok fogyni.Főleg a hasam a problémás nem a lábaim :S Valószínű lehet ez?
2013. okt. 12. 13:10
5/12 anonim válasza:
valószinű PCOS-s vagy, és is az vagyok és kb ugyanigy volt a menstruációm mint neked. L/20
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.:) ne haragudj a kérdésért abszolút nem akarlak megbántani vele de neked van súlyfelesleged? Ugyanis nekem sajnos van és főleg a hasamra és a csípőmre gyarapodik legelőször. Le tudok fogyni, volt is rá példa, de hamar visszahízom mihelyt normális étkezést folytatok:S
2013. okt. 12. 19:56
7/12 anonim válasza:
Nincs, én pont hogy sovány vagyok
8/12 A kérdező kommentje:
Huh, hát jó neked :D
2013. okt. 12. 20:16
9/12 Manka68 válasza:
Szia!
Annyira nem jó neki, a vékony PCOS/IR-esek nehezebben gyógyulnak, mert nincs miből fogyni. :-(
Endokrinológushoz menj el, ő a hormondoki, nem a nőgyógyász.
Kivizsgál (vérvétel), ad gyógyszert és életmód tanácsokat. A hármas kezelés segíthet. :-)
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod :)
2013. okt. 13. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!