Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Babát szeretnénk, késik a...

Sharon22 kérdése:

Babát szeretnénk, késik a menszeszem! Szombatra vártam, a nem vártat! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Mindig 11.-től max 13.- ig megjön.Most nem így történt, görcsölök, már 8.tól, pont aznap voltam hormon vizsgálaton! Az eredmények igen furcsák, tehát, terhességi teszt szerint nem vagyok terhes, a hormon papír alapján, még 8.án ovulációs fázis végénél jártam.Az max, úgy lehet, h még elsején volt peteérésem, és valószínűleg, jó úton halad, hogy beágyazódjon! nem?Főleg, hogy nem jött meg, és a melleim mint egy labda :) Éjszaka furcsán szurkál mindenem, nőgyógyász nem látott eltérést, szerinte várjunk két hetet, és majd meglátjuk a babát! :) Reméljük :) Valakinek hasonló, miért görcsölök. enyhébb, de másabb, mint a menstruációs.Köszönöm!
2013. okt. 16. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5-nél a pont.
2013. okt. 16. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz.A mellek a fogantatás után 1-2 héttel megduzzadhatnak és fájdalmassá válhatnak.

Itt van a 15 korai tünet,a 8. a mellel kapcsolatos.

[link]

2013. okt. 16. 15:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem a mellfeszülés a lényeg, hanem, hogy borzaszótan fáj, és érzékeny,..főleg a bimbó..katasztrófa..Voltam már terhes, tudom milyen,mint amit felfújtak!
2013. okt. 16. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is ismerem az érzést.Nekem a terhességemnél volt ilyen.Én azt mondom,amíg nem jön meg a menzeszed,addig reménykedhetsz.
2013. okt. 16. 15:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Puszi :) :):)
2013. okt. 16. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Légy szíves írd meg mi lett veled! Köszönöm! Szorítok!
2013. okt. 19. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!