Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Babát szeretnénk, késik a...

Sharon22 kérdése:

Babát szeretnénk, késik a menszeszem! Szombatra vártam, a nem vártat! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Mindig 11.-től max 13.- ig megjön.Most nem így történt, görcsölök, már 8.tól, pont aznap voltam hormon vizsgálaton! Az eredmények igen furcsák, tehát, terhességi teszt szerint nem vagyok terhes, a hormon papír alapján, még 8.án ovulációs fázis végénél jártam.Az max, úgy lehet, h még elsején volt peteérésem, és valószínűleg, jó úton halad, hogy beágyazódjon! nem?Főleg, hogy nem jött meg, és a melleim mint egy labda :) Éjszaka furcsán szurkál mindenem, nőgyógyász nem látott eltérést, szerinte várjunk két hetet, és majd meglátjuk a babát! :) Reméljük :) Valakinek hasonló, miért görcsölök. enyhébb, de másabb, mint a menstruációs.Köszönöm!
2013. okt. 16. 14:35
1 2
 1/16 Je Veux ***** válasza:

A testvérem is hasonlóan volt ezzel. Már egy hete késett neki(egyébként nem szokott), csinált tesztet, az negatív lett, de azért bejelentkezett nődokihoz. Nem volt rá szükség, mert időközben megjött neki.

Szóval várd ki a két hetet, hogy addig sem jön meg és valóban baba van a dologban. :)

Sok sikert!

2013. okt. 16. 14:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!! :) Várom türelemmel, csak ne jöjjön meg ! :) Úgy feszül a hasam..ilyen érdekes, ..nem is tudom leírni, nem fáj, hanem kellemetlen!Reménykedek :)
2013. okt. 16. 14:48
 3/16 anonim ***** válasza:
Mikor teszteltél utoljára?
2013. okt. 16. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez nem terhesség. Túl vagy stimulálva.

Nézesd meg magad még egy dokival..

2013. okt. 16. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Mellfeszülés ilyenkor nem jelent semmit, a terhesség tünetei ilyenkor nem jelentkeznek, főleg nem a mellfeszülés, a fájdalmak és minden együtt csak pszichés tünetek, mert annyira szeretnéd hinni, hogy terhes vagy. Ettől függetlenül lehetsz az, csak ezek nem a terhesség tünetei.
2013. okt. 16. 14:50
 6/16 A kérdező kommentje:
14.én teszteltem! az orvos szerint késői peteérésem volt, és mivel a baba beágyazódását érzem, azért furcsák a görcsök, ha nem most kéne megjönnie, nem tünne fel ennyire.Stimulálva? az mit takar?
2013. okt. 16. 14:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ráparázva, nincs ez a húú de várom érzésem, próbálkozunk, de nem figyelgetjük rögeszmésen, meg tesztelgetünk, most is csak azért tesztelem, hogy kellően áttérjek arra az életmódra amit igényel, ha esetleg az vagyok.Nem akarok benne kárt tenni! Ennyi, nem hiszem , hogy pszichés lenne, a hormon is :)
2013. okt. 16. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:
A stimulálva szerintem azt akarja jelenteni,hogy nagyon rágörcsölsz és ezek produkálják a tüneteket.De szerintem lehet baba is.Remélem az lesz.Drukkolok.Én is mostanában nem várom. :)
2013. okt. 16. 14:53
 9/16 anonim ***** válasza:
De teljesen felesleges még két hetet várnod. 13-14 nappal a lehetséges aktus után már tesztelhetsz. Tehát ha 1-én volt a lehetséges aktus, akkor 15-én már kimutatná. Valószínűleg, túl korán teszteltél. Max. 1-2 napot várnék a teszttel a helyedben, de utána újra tesztelnék.
2013. okt. 16. 14:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, és a segítséget, én is drukkolok mindenkinek! És várok még én is, minimum szombatig! Majd akkor megírom mi is van :)
2013. okt. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!