A János kórházban tudnátok nőgyógyászt ajánlani?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 09:42
11/12 anonim válasza:
No, sikerült ilyen megosztó dokit találnom? :)
Nekem bejött a Szuromi stílusa, lazasága, de van olyan barátnőm akinek ajánlottam, és neki viszont annyira nem. Ízlések és pofonok :)
Viszont én azt nagyon fontosnak tartottam, hogy természetes szülés párti legyen, mindkétszer gátvédelemmel szültem, tök jó, meghitt hangulatban és pl a jó kis kórházi neonlámpát is ő kapcsoltatta le, és csinált helyette inkább félhomályos hangulatfényt, ami apróság persze, de nekem tök szimpatikus volt. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen másokkal, velem normális volt, igaz egyik terhességem/szülésem sem volt problémás, és én sem vagyok az a túlaggódós típus, uh lehet ezért voltunk hamar egy hullámhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!