Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A János kórházban tudnátok...

A János kórházban tudnátok nőgyógyászt ajánlani?

Figyelt kérdés

2013. okt. 11. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a Hazayhoz járok. Szerintem jó.
2013. okt. 11. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Én a Szurominál szültem 2szer.
2013. okt. 11. 11:34
 3/12 petera6 ***** válasza:
Én Dr. Varga Anikónál szültem. Nem cuki-mukiskodik, de nagyon jó szakember. Nekem ez a fontos.
2013. okt. 11. 12:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Én Baltschik dokinál szültem. Jó, hatalmas tapasztalattal, és minden pikk-pakk ment a terhesség alatt, pedig problémásan kerültünk hozzá....de meg is kéri az árát....
2013. okt. 11. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
A Szuromi úgy tudom 200 ezret kér a szülésért + ezen felül jön még a terhesgondozás díja. Ő elég húzós anyagilag.
2013. okt. 11. 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Jah, az utolsó válasz tükrében át kell hogy értékelem Baltschik dokit, csak közép árkategóriás :)

De igazából nem sajnálom tőle, mert nagyon meg voltam elégedve, elég parázós vagyok és mindig nagyon meg tudott nyugtatni, küldött ahová kellett, hogy biztosak legyünk, hogy minden rendben, minden ment, mint a karikacsapás :)

2013. okt. 11. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
A Szuromi nem ker penzt a szulesert! Nincs eloirt tarifaja (nem is lehet ugye...), maganban 8000 egy vizsgalat nala, ennek "szokas" a 10szereset adni.
2013. okt. 11. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
En is Varga Anikonal szultem. A fentiektol olcsobb, kedves, de valoban nem mezes-mazos. Nagyon megbizok benne!
2013. okt. 11. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó, akkor lehet, hogy összekevertem egy másik orvossal. Most voltam pont a Jánosban ctg-n és halottam, hogy a nővérek és a szülésznők éppen erről beszélnek, hogy melyik orvos mennyit gombol le a kismamákról. Mintha őt is a nagy tarifájúak között említették volna.
2013. okt. 12. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Én Hazaynál szültem ügyeletben, teljesen elégedett voltam vele.

Szuromi, ha hozzá jársz, kedves, különben nem az (saját tapasztalat), a szülésnél pedig nem biztos, hogy azt kapod, amit a terhesgondozás alatt ígért (ismerős tapasztalata).

2013. okt. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!