Vannak itt súlyos IR-sek?

Figyelt kérdés

Nem nekem kellene segítség, hanem a sógornőmnek!

Elég komoly inzulin problémái vannak, továbbá a pajzsmirigye is nagyon gyatrán működik. Már volt egy endokrinnél, és diétázik már 9 hónapja,és gyógyszert is szed, de szinte alig javultak az eredményei. Most legutoljára már a doki is csak hápogott,hogy nem jók az eredmények, meg,hogy nem is tudja,hogy merre induljanak stb.

Én nem igazán értek ehhez, de segíteni szeretnék neki. Hátha van köztetek valaki, aki tud valami okossal szolgálni!

2013. okt. 11. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a Mensmentis-t tudom ajánlani.
2013. okt. 11. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem középsúlyos ir-em, PCO-m , hipofízios adenomám, magas prolaktinom volt, a férjemnek meg alacsony spermasáma.

2 évig félrekezeltek, a diagnózis utáni 6. hónapban megfogant a spontán babánk, aki most 18 hetes a pocakban.

Ezt azért írom le, hogy tudja a sógornőd, sose adja fel a reményt!!!!!!!!!

Meg kellene próbálni rábeszélni a dokit, hogy váltsanak Merkformin XR-re (sok ismerősömnek ez a gyógyszer segített az IR-ben)

kérdés hogy a diétát valóban jól csinálja-e? Ismeri e a lassú és gyors szénhidrátok szabályait is?

A pajzsmirigyét kezelik? Mert ha gyatrán működik, akkor nem nagyon fog teherbe esni kezelés nélkül.

Fontos lenne tudni, van-e menstruációja és rendszeres-e a ciklusa.

Próbálkozott-e már hőmérőzéssel, vagy ciklusfigyeléssel?

Ha egy endokrinológus nem tudja merre tovább, akkor javaslom az orvosváltást!

Ha a terheléses inzulinértékek nem változnak, ott vagy a gyógyszerrel vagy a diétával van gond.

Eküzben javasolnám, hogy a párját is küldje el egy spermiogrammra, jó lenne tudni, hogy legalább vele minden rendben van-e!

Minden jót kívánok, ha egyéb kérdésetek lenne, inkább privátba légyszi!

köszönöm

2013. okt. 11. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, és az 1. kommentelőre reagálva, az én babám is Mens Mentises baba 2,5 év szenvedés után!!!

Én is csak ajánlani tudom őket, 6 hónap alatt rendbe tettek!

2013. okt. 11. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem sem voltak jók az eredményeim, a doki csak legyintett, hogy jó lesz ez, folytassam. Akkorra már nagyon szarul voltam fizikailag is, sőt, a végére lett egy frankó hipoglikémiám is. A pm eredményem meg csak tovább csökkent.

Orvost váltottam, mert babát szerettünk volna, és hát állandóan rosszul lenni amúgy sem jó. Kiderült, hogy nem jó sem a gyógyszer, sem az adagolás, sem a diéta, amit én azt hittem, hogy jól csinálok.

Szóval nekem az orvosváltás tett jót... Ha végképp nem tud mást csinálni, akkor ez a megoldás szerintem.

2013. okt. 11. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
ja, és nekem is a Mensmentisben segítettek (nagyon messze lakok Pesttől, de úgy éreztem a második itteni doki után, hogy nincs más választásom), most 35 hetes terhes vagyok, és nagyon jó minden eredményem.
2013. okt. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!