Lombikozásnál az utazási kedvezményes papír ott adják, vagy nekem kell vinnem valahonnan?
Szia!
Én is a Kaáliba járok és nekem már mikor bejelentkeztem akkor mondták,hogy kérjek a háziorvosomtól utazási utalványt!!!
És már az első alkalomkor is járt a kedvezmény:)))
Szuper, köszönöm! Jó tudni!
Egyébként mennyi ez a kedvezmény? És akkor is jár ha autóval megyünk?
Én ma csak a portással tudtam beszélni, 16.15-kor telefonáltam... De aranyos volt! :-)
Egyébként a Kaálit választottuk mi is!
Ha van kedved írni, szívesen venném a tapasztalataidat!
Ó, ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk is kb annyiban van egy út, jajj ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgultam hogy csak a MÁV-ra kapunk támogatást! :-))))))
Most ennek nagyon örülök! :-)
Én nem szívesen avatnám be a háziorvost (utólag nem zavarna, de előre nem szeretném).
Az első konzinál ez hogy van? Úgy tudom csak onnantól jár, hogy már megy a stimu.
Látom hogy az első válaszoló írta hogy az elsőre is jár.
Telefonon azt mondta a hölgy akivel beszéltem, hogy akkor még nem. Hol az igazság?
Ha jár, akkor mire tudok hivatkozni?
Sziasztok!
Mi a Debreceni Kaáliba járunk. Nekünk azt mondták, hogy csak a stimuláció alatt jár az utazási, ha stimu előtt be kell menned vizsgálatra (UH, vérvétel stb) akkor nem jár. :( Kár, mert nekünk elég sokszor be kell menni, és 90 km tőlünk Debrecen.
Én első stimu előtt a házidokitól kértem, a következőt már a Kaáliban adják - legalábbis nekem ezt mondták
Na, ez megint két eltérő infó...... Akkor a háziorvostól kérek; de hogyan tovább?
Le kell pecsételtetni a portán? Vagy alá kell íratni a dokival? Ki adja a pénzt???? Utalják, vagy annyival olcsóbb valami? Semmi sem tudok erről!
Szia!
7-es vagyok! Csak az első ilyen papírt kellett nekünk a háziorvostól kérni. Egy ilyen utalványon 4 alkalmat lehet érvényesíttetni. Az érvényesítés nekünk úgy történik, hogy ha megyek lombikra a recepción bejelentkezem, és szólók hogy van utalványom. Ott regisztrálják a gépükön, de a papírhoz nem nyúlnak. Ha az orvos behívat magához vizsgálatra, akkor adom oda a papírt. Ő lepecsételi az orvosi pecsétjével és aláírja. Ha egy utalvány betelik, kitöltöd a hátulján az adataidat, és hogy hova kéred a pénzt. (számlára, vagy kézhezvétellel) Ha ez megvan feladod az OEP-nek.
Ja még annyi mikor betelt a következő utalványt már nem a háziorvostól kellett kérnem hanem a recepción.
Hogy miért, nem tudom. Gondolom biztosítékként, hogy ők se adják ki fűnek-fának akit esetleg nem illet ilyen kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!