2014-ben babát szeretnék, ki van még így vele?
Kedves utolsó, hatalmas gartula neked! :))) Boldog és egészséges babavárást kívánok! :))
Nálam a helyzet annyi, hogy utoljára október 22-én volt meg. Teszteltem már 2-szer a múlthéten de sajna negatív. Mensi meg sehol, a hőmérsékletem pedig a béka segge alatt.:(
Valószínű megint a hormonjaim szarakodnak! :(
"K"
Sziasztok! Mi is szeretnénk 2014-ben egy babócát. Első gyermekem lenne. Mi csak most állunk neki a baba projektnek. Tudom sokan hosszú hónapokat, éveket várnak mire összejön, én reménykedem, hogy hamar összejön :)
Mivel első gyerkőcről van szó, minden jó tanács érdekel :)
Sziasztok "K" vagyok!
Elkezdtem szedni a Barátcserje kapszulát, amiben nagyon bízok és bátran ajánlom mindenkinek, akinek rendszertelen a ciklusa, túlsúllyal küszködik, vagy nem jön össze a baba.
11 dpo-n vagyok, igaz a hőm "csak" 36,5 de nekem ezelőtt sem volt sokkal magasabb.
Viszont a peteérésemet ebben a hónapban teljesen jól éreztem, ami ezek előtt nem igazán volt érzékelhető, mert nem is nagyon volt. Nem tudom a gyógyszer hatása-e, de Én nagyon bízom benne, hogy hamarosan jó hírekkel tudok nektek beszámolni! :)
Mindenkinek nagyon boldog, babásodós új esztendőt kívánok! :) ;)
"K"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!