Lehet baj ha sűrűn fel vagyok fázva?
Figyelt kérdés
Február óta nem szedem a fogamzásgátlót,megvártuk azt a bizonyos 3 hónapot és kezdtünk próbálkozni,eddig eredménytelenül. Sajnos elég sűrűn felfázom,ez lehet ok hogy nem jön össze a baba? Segítségeteket előre is köszönöm.2013. szept. 27. 13:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet. Mert a felfázást sokszor bakteriális eredetű fertőzés okozza. Szerintem érdemes lenne elmenni dokihoz. Nekem a felfázásra (vagyis a fertőzésre) adtak antibiotikumot, utána pedig kaptam egy hüvelyflóra helyreállító tablettát.
Először nem mentem dokihoz, mondván egy felfázást itthon is lehet kezelni. Aztán a gyulladás a vesémre is ráhúzódott, és az valami eszméletlen rossz volt.
2/3 anonim válasza:
Igen lehet oka, kérj orvosi segítséget, hogy kezeljék a problémát. Lehet nem is felfázás hanem más. Valamint lehet, hogy házi gyógymódokkal soha nem sikerül kikezelni magad rendesen ezért a fertőzés újra és újra előjön. Keress fel egy orvost nőgyógyászt is ezzel kapcsolatban. Nézz utána milyen immunerősítők vannak felfázás ellen,(pl. tőzegáfonya) valamint öltözködésben is próbálj oda figyelni. Aggodalomra semmi okod, egy átlag egészséges párnak is 6-12 hónap mire jön a baba, de ettől függetlenül javaslom orvos felkeresését és a rendszeres felfázás kezelését.
3/3 anonim válasza:
igen, sajnos összenövéseket eredméynezhetés hegesedést a petefészkeken vagy elzáródhatnak a vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!