Gátolhatja a teherbeesést ha fel vagyok fázva (e coli), meg antibiotikumozok (Levoflaxin)? Nem is védekezünk 1 hónapja.
Sokkal inkább a felfázás/gyulladás miatt nem jön meg.
De szerintem az e coli nem felfázással jön...
visszatérő hugyuti fertőzések oka az e coli baktérium. még nem volt orvos, aki meg tudta volna mondani, hogyan kerül a hugyutaimba,mert amugy egészséges szervezet bélrendszerében megtalálható. és nagyon makacs betegség, szóval mindig visszajön, nem gyógyítható, csak kezelhető.
én is arra gondolok, hogy a gyulladástól nem jön meg.
szóval akkor tuti nem vagyok terhes, csak épp nem menstruálok? lassan 2 hónapja, ami egyszer fordult még elő egész életemben, amikor életem szerelme anno szakított velem. szóval a stressztől. de amúgy mindig megjön havonta. hormonjaim rendben.
köszi a tanácsod. kúp és antibiotikumot együtt alkalmazok amúgy. csak mostanában olvastam erről az antibiotikumról, hogy az meg a gombák elszaporodásához vezet nagy valószínűséggel :(
amugy "normális" szexuális életet élek, a hüvelybe sem tudom hogy kerül
mindig sújtja a nőket minden :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!