Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Gátolhatja a teherbeesést ha...

Gátolhatja a teherbeesést ha fel vagyok fázva (e coli), meg antibiotikumozok (Levoflaxin)? Nem is védekezünk 1 hónapja.

Figyelt kérdés
a menstruáció sem jön meg (utsó jun.25.), a párom azt mondja a stressztől (sok a balhé a haverjaival nekem) de már a 20. terhességi teszt is negatív, pedig semmilyen módon nem védekezünk, napi szex van.
2013. aug. 12. 15:04
 1/7 A kérdező kommentje:
* Levofloxacin
2013. aug. 12. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Akár gátolhatja is, de antibiotikum szedés mellett nem is a legajánlatosabb teherbeesni!
2013. aug. 12. 15:06
 3/7 A kérdező kommentje:
most olvasom, ha terhes lennék, nem is szedhetném...
2013. aug. 12. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokkal inkább a felfázás/gyulladás miatt nem jön meg.

De szerintem az e coli nem felfázással jön...

2013. aug. 12. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:

visszatérő hugyuti fertőzések oka az e coli baktérium. még nem volt orvos, aki meg tudta volna mondani, hogyan kerül a hugyutaimba,mert amugy egészséges szervezet bélrendszerében megtalálható. és nagyon makacs betegség, szóval mindig visszajön, nem gyógyítható, csak kezelhető.

én is arra gondolok, hogy a gyulladástól nem jön meg.

szóval akkor tuti nem vagyok terhes, csak épp nem menstruálok? lassan 2 hónapja, ami egyszer fordult még elő egész életemben, amikor életem szerelme anno szakított velem. szóval a stressztől. de amúgy mindig megjön havonta. hormonjaim rendben.

2013. aug. 12. 15:36
 6/7 anonim válasza:
Én egy éves e.coli fertőzésem után most jöttem helyre. Az téves feltételezés, hogy a húgyutakból megy a hüvelybe, pont, hogy mikor húgyúti fertőzésed van, el kell menni nőgyógyászhoz, mert a húgyutakba már a hüvelyből került (általában szex után). Én nagyon sokáig szenvedtem vele és nagyon féltem, hogy ez elzáródást okozhat, de az orvosom azt mondta, ettől ne féljek. Én mindenképp javaslom neked, hogy menj el nőgyógyászhoz és vetess le kenetet, melyet elküldenek tenyésztésre, az ilyen amúgysem árt, és hidd el nekem, ha a hüvelyedben is van e.coli attól nem egyszerű megszabadulni, ezért is jó, ha minél előbb elkezded a kezelést. Sajnos nekem azért húzódott el, mert az előző nőgyógyászomnak meg sem fordult a fejében, hogy ez e.coli lehet, pedig azért ez sajnos nem annyira ritka dolog és nekem is húgyúti fertőzésekkel kezdődött. Sok sikert!
2013. aug. 12. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsod. kúp és antibiotikumot együtt alkalmazok amúgy. csak mostanában olvastam erről az antibiotikumról, hogy az meg a gombák elszaporodásához vezet nagy valószínűséggel :(

amugy "normális" szexuális életet élek, a hüvelybe sem tudom hogy kerül

mindig sújtja a nőket minden :(

2013. aug. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!