Miért kell sűrűn pisilnem, és olyan furi amikor pisilek. Olyan mintha csípne, de mégse. Fel lenék fázva? Ugye ez nem lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 12:57
2/9 A kérdező kommentje:
de ez már kb néhány hete igy van.mikor fog elmúlni? vagy mit csináljak hogy elmúljon?
2008. aug. 16. 13:14
3/9 anonim válasza:
Régebben mikor még eleinte volt nekem hüvelygombám,akkor nekem is olyan furi volt a pisilés meg fájt is ,azt hittük hogy fel vagyok fázva el is mentünk a háziorvoshoz és eleinte ő is azt mondta,de mondta hogy ha többször még előfordul ekkor ez nem felfázás lesz hanem nőgyógyászati probléma,és igen előfordult és dokihoz mentünk és azt mondta hogy hüvelygomba.Ajánlom neekd a nőgyógyászt!
4/9 A kérdező kommentje:
hétfőn van tervezve hogy megyek a dokihoz
2008. aug. 16. 14:47
5/9 anonim válasza:
Hólyaghurut,petefészekgyulladás,gomba,hüvelygyulladás...
Antibiotikummal kikezelhető,nem ritkán írnak fel mellé kúpot és kenőcsöt.
6/9 anonim válasza:
Sok-sok folyadék(2-3 liter/nap) pl.kamillatea és pihenés,amég nem lát a doki.
Nekem a szex szokott ilyet kihozni,a strandvíz,ha megfázik a derekem v.talpról fázok fel,ha sokáig visszatartom a pisilést,de állítólag okozhatja az e-coli ami a végbéltől származik,ebben az esetben minden wc-zés után intim mosás és nem ajánlott a tanga.
7/9 A kérdező kommentje:
ez azóta van amióta sűrűbben szeretkezem:S
2008. aug. 16. 14:56
8/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy a sok szex miatt a húgycsőnyílásod kimeneti része kicsit kidőrzsölődött és érzékennyé vált, és ezért csíp a pisi. Kamillás lemosás jót tesz. Igyál sok vizet, nehogy a húgycsőnyílás végéről a bacik feljussanak a hólyagba, mert az hőlyaghurutot okozhat.
9/9 anonim válasza:
akkor felvagy fázva. dokihoz kellene menni ir fel gyogyszert és kész. nekem nemrég volt csipett majd véreset pisiltem. ügyeletre kellet menni olyan roszul lettem. szoval menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!