Az I. Női Klinikára egyedül is mehetek meddőségi kivizsgálásra?
Figyelt kérdés
Beutalót kértem háziorvostól. Mindenféleképpen kell a páromat is vizsgálni első körben?2013. szept. 24. 19:34
1/12 anonim válasza:
nem rögtön. nekem a 2. avgy 3. vérvéelre jött el velem akkor neki is volt vérvétel és minta adás is. egyébként lehet otthonról is vinni csak be kell érni vele fél órán belül.
2/12 A kérdező kommentje:
A munkahely miatt lenne most nehéz megoldani,de ez változni fog... Szóval ha kérek időpontot,és odaballagok egyedül,akkor nem zavarnak el?
2013. szept. 24. 19:52
3/12 A kérdező kommentje:
Az élettársi közjegyzői papírt egyből kérik? Mert az sincs még elintézve...
2013. szept. 24. 19:54
4/12 A kérdező kommentje:
Milyen papírokat kell magammal vinni? Eddig csak a szokásos éves rákszűrésen voltam. Minden érdekelne a témával kapcsolatban.
2013. szept. 24. 21:05
5/12 anonim válasza:
nekem nem kérték mi akkor még házasdok sem voltunk amikor voltak a kivizygálások. elzavarni nem fognak a legtöbb nő egyedül jár ja és eleve beutalókat fogsz kapni a avizsgálatokra, a apárod is és majd azzal kell menni. nekem mondták mindegy ö mikor megy csak legyen addigra meg amire meglesznek az én hormon vizsgéálataim ez minimum 1 hónap de ha épp most jött meg akkor kettő, ha nem rendszeres a ciklusod és hosszabb akkor több mint egy hónap. Régi leleteket esetleg vihetsz de engem scak szóban kérdeztek ki volt 1-2 vérvételem azt lefénymásolták és betették a mappába. Mondjuk én a BMC-be jártam de a protokoll az ugyanaz mindenhol.
6/12 anonim válasza:
Így van ahogy az előttem szóló írta. Háziorvostól kérj egy beutalót azzal mész oda, innen már minden megy a maga útján. Pároddal minnél előbb menjetek el egy vizsgálatra, azzal is előrébb vagytok. Készülj fel hogy nagyon hosszas lesz. A közjegyzői papírt itt nekem nem kérték, csak amikor kiderült hogy lombikoznunk kell. Ezt csak a Kaáliban kérik, de azt is majd csak mire elkezdődik a stimuláció.
7/12 anonim válasza:
Ja már kértél beutalót akkor oké. Akkor már csak időpont kell .
8/12 A kérdező kommentje:
Tudnátok mondani nekem egy közvetlen telefonszámot? Jöhetnek még a tapasztalatok :)
2013. szept. 25. 13:12
9/12 anonim válasza:
utolsó vagyok
30/456-1173 itt tudsz időpontot kérni.
10/12 anonim válasza:
Ja, de hol?
Ez debrecen klinika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!