Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az I. Női Klinikára egyedül...

Az I. Női Klinikára egyedül is mehetek meddőségi kivizsgálásra?

Figyelt kérdés
Beutalót kértem háziorvostól. Mindenféleképpen kell a páromat is vizsgálni első körben?
2013. szept. 24. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem rögtön. nekem a 2. avgy 3. vérvéelre jött el velem akkor neki is volt vérvétel és minta adás is. egyébként lehet otthonról is vinni csak be kell érni vele fél órán belül.
2013. szept. 24. 19:37
 2/12 A kérdező kommentje:
A munkahely miatt lenne most nehéz megoldani,de ez változni fog... Szóval ha kérek időpontot,és odaballagok egyedül,akkor nem zavarnak el?
2013. szept. 24. 19:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Az élettársi közjegyzői papírt egyből kérik? Mert az sincs még elintézve...
2013. szept. 24. 19:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Milyen papírokat kell magammal vinni? Eddig csak a szokásos éves rákszűrésen voltam. Minden érdekelne a témával kapcsolatban.
2013. szept. 24. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem nem kérték mi akkor még házasdok sem voltunk amikor voltak a kivizygálások. elzavarni nem fognak a legtöbb nő egyedül jár ja és eleve beutalókat fogsz kapni a avizsgálatokra, a apárod is és majd azzal kell menni. nekem mondták mindegy ö mikor megy csak legyen addigra meg amire meglesznek az én hormon vizsgéálataim ez minimum 1 hónap de ha épp most jött meg akkor kettő, ha nem rendszeres a ciklusod és hosszabb akkor több mint egy hónap. Régi leleteket esetleg vihetsz de engem scak szóban kérdeztek ki volt 1-2 vérvételem azt lefénymásolták és betették a mappába. Mondjuk én a BMC-be jártam de a protokoll az ugyanaz mindenhol.
2013. szept. 24. 21:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az előttem szóló írta. Háziorvostól kérj egy beutalót azzal mész oda, innen már minden megy a maga útján. Pároddal minnél előbb menjetek el egy vizsgálatra, azzal is előrébb vagytok. Készülj fel hogy nagyon hosszas lesz. A közjegyzői papírt itt nekem nem kérték, csak amikor kiderült hogy lombikoznunk kell. Ezt csak a Kaáliban kérik, de azt is majd csak mire elkezdődik a stimuláció.
2013. szept. 25. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja már kértél beutalót akkor oké. Akkor már csak időpont kell .
2013. szept. 25. 09:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudnátok mondani nekem egy közvetlen telefonszámot? Jöhetnek még a tapasztalatok :)
2013. szept. 25. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

30/456-1173 itt tudsz időpontot kérni.

2013. szept. 25. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja, de hol?

Ez debrecen klinika

2013. szept. 25. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!