Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Azoospermiával, azaz fagyaszto...

Azoospermiával, azaz fagyasztott hereszövetes lombikkal sikerült már a lombikotok?

Figyelt kérdés
hány sejtes embriokat kaptatok vissza?
2013. szept. 19. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Nálunk nem tudni az okot, hereleszállási gond nem volt nála. Mi minimum 3-4 gyereket szerettünk volna, persze örülünk hogy a kicsi fiunk van, de bánt, hogy nem lehet testvére.
2013. szept. 19. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, még nem tudjuk az okot, annyi valószínű hogy nem elzáródásos, és nem hereleszállási zavar. Vagy valamilyen magzatkori fejlődési rendellenesség, vagy genetikai (a klinefelter-t már kizárták, de még Y-kromoszóma vizsgálat nem volt.)
2013. szept. 19. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem tegnap volt a punkció, és most fagyasztott bioptátumból származó sejtekkel engedték össze a petéimet.

Izgulunk ám rendesen, mert most a kis tesóért megyünk.

A "nagyobb" friss hereszövetből jött össze, de állítólag olyan minimális a különbség, hogy most a fagyasztottal indultunk neki.

Remélem sikerül!

2013. okt. 1. 13:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok.Mennyi petéd lett és mennyi termékenyült meg?
2013. okt. 1. 13:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Én 3 hét mulva kapm vissza a fagyibabákat.
2013. okt. 1. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:

A 13. válaszoló vagyok.

12 leszívott tüszőből 10 petesejt volt "használható", abból megtermékenyült 7 db, de csak 6 indult tovább. 2 legszebbet visszakaptam, a maradék 4-et meg fagyasztották.

3 naposak.

(Azt hittem, hogy könnyebb lesz lelkileg, hogy már van egy gyermekem, hiszen nagyon hálás vagyok a sorsnak. Mégis másképp nehéz.

Az ET napján megfázott a gyermek és apuka, gyereknek hőemelkedése volt, majdnem láz. Most így azért nehéz pihenni...és közben magamra vigyázni...nem egyszerű. 2 héten belül kiderül.)

Drukkolok Mindenkinek!!!

2013. okt. 5. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Sajnos úgy néz ki, hogy nem sikerült a tesó, mert ET+8. napon, péntek este elkezdtem vérezni. Az Utro-t nem hagyom azért abba, mert csak hétfőn reggel tudom hívni az intézetet.

Van négy fagyibabánk, ez tartja bennem a reményt, és a gyönyörű kisfiam, akinek remélem, lesz testvére!

Mindenkinek sok erőt kívánok! Ha van kedvetek írhattok privit, azt hamarabb látom!

2013. okt. 12. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!