Azoospermiával, azaz fagyasztott hereszövetes lombikkal sikerült már a lombikotok?
Sziasztok!
Nekem tegnap volt a punkció, és most fagyasztott bioptátumból származó sejtekkel engedték össze a petéimet.
Izgulunk ám rendesen, mert most a kis tesóért megyünk.
A "nagyobb" friss hereszövetből jött össze, de állítólag olyan minimális a különbség, hogy most a fagyasztottal indultunk neki.
Remélem sikerül!
A 13. válaszoló vagyok.
12 leszívott tüszőből 10 petesejt volt "használható", abból megtermékenyült 7 db, de csak 6 indult tovább. 2 legszebbet visszakaptam, a maradék 4-et meg fagyasztották.
3 naposak.
(Azt hittem, hogy könnyebb lesz lelkileg, hogy már van egy gyermekem, hiszen nagyon hálás vagyok a sorsnak. Mégis másképp nehéz.
Az ET napján megfázott a gyermek és apuka, gyereknek hőemelkedése volt, majdnem láz. Most így azért nehéz pihenni...és közben magamra vigyázni...nem egyszerű. 2 héten belül kiderül.)
Drukkolok Mindenkinek!!!
Az előző vagyok.
Sajnos úgy néz ki, hogy nem sikerült a tesó, mert ET+8. napon, péntek este elkezdtem vérezni. Az Utro-t nem hagyom azért abba, mert csak hétfőn reggel tudom hívni az intézetet.
Van négy fagyibabánk, ez tartja bennem a reményt, és a gyönyörű kisfiam, akinek remélem, lesz testvére!
Mindenkinek sok erőt kívánok! Ha van kedvetek írhattok privit, azt hamarabb látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!