Pcos betegséggel második baba kinek milyen hamar jött össze?
Figyelt kérdés
Van egy 16 hónapos kisfiúnk.A Mercformin nevű gyógyszer segítségével sikerült vele teherbe esnem.Kb tavasszal kezdtem a fogamzásgátlót szedni.Ám párommal erősen vágyunk a második babára.A fiam igen okos,értelmes gyerek,már nem félek mellé másikat vállalni.Arra gondoltunk már a kövi adag gyógyszert nem váltjuk ki,meglátjuk mi lesz.Van valakinek hasonló szituja második babával?Kellett kezelés nála is h sikerüljön?Hamarabb összejött mint a nagytesó?2013. szept. 18. 14:02
1/4 anonim válasza:
Az első nekem 1 év metformin után jött össze, a másodiknál 2 hónappal a tervezett terhesség előtt kezdtem el szedni a metet és akkortól diétáztam és mozogtam. Azonnal sikerült a második baba!
2/4 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy nektek mennyire volt rendszeres a menstruációtok a Merckformin mellett? Mennyi idő után hatott a gyógyszer? Mert én fél éve szedem és eddig semmi :(
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem 2 év próbálkozás, sikertelen inszemek után sikerült teherbe esnem, adimet, closty, meforal és ovitrelle szedésével.
Szülés után eszembe se jutott a védekezés, mivel korábban nem is volt normális peteérésem. A 4. hónapban teherbe estem spontán! Kb. 13 hónap lesz köztük :)
4/4 A kérdező kommentje:
Én hatalmas fogyókúrába és sportolásba kezdtem a Merkformin szedése mellett.Asszem 2*váltottam ki,nem is emlékszem már mennyi volt egy adagban,és terhes lettem spontán,pedig inszemre készültünk.Most meg arra gondoltunk,úgyis van a pco és ki is kell tisztulni a fogamzásgátlótól,abbahagyom és meglátjuk mi lesz.Mondtam a férjemnek,h a pakliban az is benne van h akár a kövi hónapban befészkel a kistesó.De azt mondta rám bízza hisz nekem kell érezni,tudni h a most 16hós fiúnk mellett menni fog e még egy gyerek.
2013. szept. 19. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!