Picsusz kérdése:

Fenesi István. Vélemény?

Figyelt kérdés
Voltam már a dr.Úrnál vagy 3x.de mivel babát szeretnénk a férjemmel vagy 3 éve,úgy vettem észre nem nagyon akar velem foglalkozni az sztk rendelésénél,olyan ráérős.Így hát most elakarok menni a magánrendelésére.Vajon ott majd jobban fog rám figyelni?Sajnos én arra gondolok,hogy ha fizet az ember akkor talán majd foglalkozik is velem.
2013. szept. 16. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3-as vagyok Szia! Drukkolok Neked,hogy mihamarabb megcsinálja Neked az átjárhatóságit,mert akkor jobban tudtok a problémára pontositani! Azért ne nagyon vegyél másokat példának! Gondolok itt akit emlitettél barátnőt! Azért mert neki sikerült rövid idő múlva teherbe esni a műtét után,az nem biztos hogy nálad is így!Ezzel természetesen nem akartam elvenni a kedvedet!!!! Csak a saját példámból indulok ki!Én is azt hittem,hogy megműt és előttem az aranyút! Ez az út már másfél éve tart!

Hiába lesz jövőhéten inszeminációm nem élem bele magam igazán,hogy ezzel fog sikerülni! Az igazi csalódások még csak most kezdődnek... Te hány éves vagy? Üdv?Ági

2013. szept. 22. 21:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Az endometriózist amúgy hogy vették észre nálad?Tünete mi volt?Persze én sem élem magam bele túlságosan,sajnos sokat csalódtam már.De persze azért reménykedem,hogy mást nem találtak nálam,akkor csak ez lehetne a bajom,hogy el vagyok záródva.Ha mégsem (amire nem is merek gondolni),akkor kezdődnek a problémák.27 éves vagyok.Te?
2013. szept. 23. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Írok privit!
2013. szept. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!