Fenesi István dokiról érdeklődöm. Most megyek hozzá először. Tudtok nekem róla véleményt irni?
Figyelt kérdés
Láttam egy pár kérdés válaszainál hogy nem igazán ajánlanák. Miért? Nincs sok választásom a meddőségi szakrendelésen. Várom az őszinte válaszokat. Köszönöm2011. máj. 22. 20:54
1/2 anonim válasza:
Igaz, én más okból jártam nőgyógyászatra, és konkrétan nála csak ultrahangon voltam,de amiket másoktól hallottam, az alapján az egyik legnormálisabb orvos.
Én voltam az Semmelweisben több dokinál, inkább nem minősítem. Budapesten vették észre a bajom.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez gyors volt. Remélem nem fogok csalódni benne!
2011. máj. 22. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!