Picsusz kérdése:

Fenesi István. Vélemény?

Figyelt kérdés
Voltam már a dr.Úrnál vagy 3x.de mivel babát szeretnénk a férjemmel vagy 3 éve,úgy vettem észre nem nagyon akar velem foglalkozni az sztk rendelésénél,olyan ráérős.Így hát most elakarok menni a magánrendelésére.Vajon ott majd jobban fog rám figyelni?Sajnos én arra gondolok,hogy ha fizet az ember akkor talán majd foglalkozik is velem.
2013. szept. 16. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

terhesen ritkán hív magánba. én nem nála szültem, barátnőm igen. egyszer volt csak magánban a 9 hónap alatt.

nem biztos, h. az a megoldás, h. fizetsz neki. lehet, h. egyszerűen nem vagytok összhangban. van ilyen. fontos, h. a "hozzád passzoló " dokit találd meg.

én Gubásnál szültem, fiatal, kedves, jóhumorú. szerettem hozzá járni. de rengeteg doki közül választhatsz! ha nem vagy terhes még pláne van időd választani. ne kapkodd el.

2013. szept. 17. 07:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Voltam már Fenesinél terhesgondozáson, nem volt unszimpatikus, viszont tényleg le sze sz*rt, csak aláírta a kiskönyvet és jónapot.

Több kismamától azt hallottam, hogy az egyik legdrágább, legpénzéhesebb doki, ha szülésről van szó, az ilyen hozzáállás nekem nagyon ellenszenves.

2013. szept. 17. 08:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!Én magánba járok hozzá ,már 2 és fél éve! Én személy szerint nagyon szeretem és amióta hozzá járok már nem rettegek nőgyógyászhoz járni!Szerintem oda figyel a betegeire magánba legalábbis igen!Volt egy 8 hónapos időszak mikor nem mentem hozzá,mert máshol kaptam kezelést és miután újra találkoztunk emlékezett rám!!!! Ez nekem nagyon fontos! Én ilyen orvost kerestem mindig!

Nem szültem még nála mert meddőség miatt járok hozzá,de ha oda kerül a sor biztos őt fogom választani!

A pénzéhségéről csak annyit mondanék,hogy szerintem elfogadható.Citológia + UH 8000.- Ha csak UH 4000.-, kontroll vizsgálat UH nélkül 2000.-, receptírás 500.-!!! Ezzel szemben volt szerencsém Dr.Sikóhoz is na akkor Őt nem tudom minek nevezzem ha Fenesi pénzéhes! Úgyanis első konzultáció alkalmával számla nélkül fizettem 10000.-! ha kértem volna számlát 12 ezer lett volna! Következő kontroll alkalmával 8000.-számla nélkül!!!! Szóval mindenki döntse el maga hogy akkor sokat kére-e el!

Ja még annyi,hogy én nem Miskolci vagyok és ahol lakom ott magánba a dokik elveszik zokszó nélkül az 5000.- akár csinált veled valamit,akár nem!

Remélem tudtam segiteni,ha bármi kérdésed volna kérdezz nyugodtan!

2013. szept. 17. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.Én sem úgy tudom,hogy pénzéhes lenne,meg végülis mikor az sztk rendelésénél voltam,nem volt úgy bajom vele,de mivel 3 éve szeretnék babát,minden vizsgálatom megvan hozzá,amik jók is lettek,és már a következő az átjárhatósági lenne,még nem jutottuk el ideáig.Most vagy 3x.a closyt írta fel nekem,amit régen is szedtem,és nem használt.Egyik barátnőm ugyanezekkel a bajokkal,amik nekem vannak elment a magárendelésére,2 hónap után megműtötte,rá 2 hónapra teherbe esett.Én meg már vagy 4x voltam az sztk-rendelésén.Ezért döntöttem úgy hogy megpróbálok elmenni a magánra,hátha gyorsabban foglalkozna velem,mert már nem szeretnék várni a babára,sajnos már egy ideje ez van.....ha úgy veszem észre,hogy itt sem nagyon csinál semmit,akkor keresek mást.
2013. szept. 17. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha már régóta vártok a babára és úgyis rászánod a pénzt a magánrendelésre, akkor én jó szívvel tudom neked ajánlani a miskolci Kaáli Intézetet. Ha valakik, akkor az ottani orvosok értenek ehhez.
2013. szept. 17. 16:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen,a Kaáli intézetről én is olvastam,elhiszem hogy ott nagyon jó dokik vannak,de az árlistájuk egy kicsit húzos.Most úgy vagyok vele,hogy fizetek a dokinak,hogy segítsen,de nem mindegy mennyit.Nem vagyok gazdag,és a Kaáliba csak az első alkalom,konzultáció 15 ezer.Ebbe még semmi sincs.Uh:10 ezer,átjárhatósági(ami valószínű nekem majd kellene):35 ezer.Azért ez nem az én pénztárcámhoz való.Ha netalántán nem sikerülne kideríteni mi bajom,akkor a gatyám is rámenne a Kaáliban.
2013. szept. 18. 11:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja 3/6-os válaszolótól kérdezem:2.5 éve jársz Fenesihez írtad,meddőségivel kapcsolatosan.Hol jártok most?Van már valami eredmény?
2013. szept. 18. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Nem akarlak rábeszélni semmire, főleg úgy, hogy Fenesit nem ismerem. Azt viszont biztos, hogy nekem sokkal többe került az, amíg nem a Kaáliba jártam. Igaz, hogy drágák, de az első vizsgálatnál megmondták, hogy mi a baj és megoldották 3-4 hónap alatt a problémát. Mi előtte évekig jártunk több orvoshoz és sokkal több pénzt elhordtunk nekik.

Akárkihez is mész, kívánom neked, hogy minél hamarabb legyen kisbabád.

2013. szept. 18. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia!3-as vagyok! Voltak problémák a hormonokkal először azt tette rendbe közben kaptam egyszer Clostys kúrát,de nem volt hatásos gondolom a hormonok miatt.Aztán mikor ez a része rendbe volt megint kaptam Closty.Lett is tőle szép nagy tüszőm,amire még tüszőrepis injekcióval még rásegitettünk,de nem lett belőle baba!:) Ez volt az utolsó csepp ahhoz hogy megejtsük a laparoszkópos műtétet!Ez volt tavaly májusba! Sajnos endometriózist talált nálam,így ez lehetett a hiba... A nyarat megkaptuk arra hogy próbálkozzunk,de akkor se történt semmi! Ezután elküldött Debrecenbe GnRH kezelésre,ami 6 hónapos.Ezt általában mindenki megkapja aki endós. De a második injekció után csúnya allergiát kaptam és váltottunk,ami előről kezdődött szintén 6 hónapos kúra! Így telt el 8 hónap,hogy nem jártam Fenesinél. Májusban jelenkeztem nála újra.Meg kellett várni hogy a ciklusom helyre álljon és most ha jó Isten is megsegít elvileg jövőhét pénteken inszeminációnk lesz!!!! Bocsi ha kicsit túl részletesen írtam.Ha gondolod nyugodtan irhatsz priviben is,amiben tudok segitek! És mi a Te történeted?
2013. szept. 18. 20:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom.Remélem minél hamarabb összejön nektek,sok sikert.Hát nekem annyi,hogy mikor abbahagytam 3 éve a fogigátlót,össze vissza kezdett megjönni,ami előtte sose volt.Elmentem dokihoz,és mivel babát szerettünk volna kaptam clostyt 3 hónapig.Semmi.Eljártam egy pár vizsgálatra(pajzsmirigy,vér,cukor,hormon),mindent rendben találtak.De mivel már egy sima nőgyógyász ezzel nem tud mit kezdeni,átirányítottak Fenesihez a meddőségibe.Ez volt ezév eleje felé.Ő is szintén elküldött ujjabb vizsgálatokra,minden eredményem jó.Felírt clostyt vagy 3 x.hogy hátha segít(meg elkezdtem fogyni,így a mensim is helyreállt),de semmi.Nah és itt járok most.Következő elvileg az átjárhatósági lenne,mivel mást nem találtak,de ezért is döntöttem,hogy elmegyek a magánrendelésére,hátha haladunk valamerre,mert már nem szívesen várnék....egyik barátnőm elment a magánrendelésére,2 hónap után megműtötte,2 hónapra rá teherbe esett.Én meg már vagy fél éve hozzá járok.Nah ezért is gondoltam,hogy akkor inkább fizetek,csak segítsen.
2013. szept. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!