Van itt olyan akinek oktoberben kezdik a lombik programot?
nekem oktober kozepen kezdik, ez lesz az elso probalkozas ,rovid protokollal :)
gondoltam megoszthatnank egymassal elmenyeinket, tapasztalatainkat stb...
Szia!
Nekem is októberben indul long protokoll lesz, az ötödik...
Szia, 5. lombik? Az igen, akkor te mar szakertonek szamitassz.. Remelem ezuttal sikerrel jarsz, ti tudjatok ,hogy nalatok mi miatt nem sikerult termeszetes uton? Nalunk nekem van enyhe PCOS.
Kisse aggodom az injekcio mellekhatasaitol... :(
Nincs olyan ok-eddig legalábbis nem derült ki- ami miatt ne sikerülhetne, kicsit alulműködő pm, de szedek rá gyógzszert és magasabb prolaktin, erre is,az orvos szerint statisztika...amibe én esek bele mindig.
A mellékhatásokról annyt, hogy én is féltem főleg a hízástól, de nem híztam, sőt a hcg beadás után fogyni szoktam, mondjuk hosszú távon nem tudom mit okoz-hat, ezért eljárok mammgráfiára, stb.
sok sikert nektek, majd írd meg a fejleményeket és ha van kérdésed akkor is nyugodtan!
Nalam iden junius elejen derult ki az enyhe pcos azert enyhe mert allitolag van peteeresem. De ugye valoszinu nem minden honapban . Mielott ki nem derult, hogy mi a gond eleg rossz volt. Mert sokszor magamat oroltem ,hogy lehet meg lelkiekben nem vagyok eleg felkeszult, vagy nem akarok a gyereket elegge... Stb
En a hosszutavu hatasarol a lombiknak ugy tudom, hogy noveli a petefeszek rak eselyet, + lehet a mellraket is -ebben nem vagyok biztos.
Remelem en sem fogok hizni az injekcioktol. Teged elaltatnak a petek leszivasakor v csak bekabitanak,hogy fel vagy de nem vagy magadal???
Nekem a doki at mondta,hogy csak elkabit de nem fogok aludnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!