Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan akinek oktoberbe...

Van itt olyan akinek oktoberben kezdik a lombik programot?

Figyelt kérdés

nekem oktober kozepen kezdik, ez lesz az elso probalkozas ,rovid protokollal :)

gondoltam megoszthatnank egymassal elmenyeinket, tapasztalatainkat stb...

2013. szept. 8. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is októberben indul long protokoll lesz, az ötödik...

2013. szept. 8. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia, 5. lombik? Az igen, akkor te mar szakertonek szamitassz.. Remelem ezuttal sikerrel jarsz, ti tudjatok ,hogy nalatok mi miatt nem sikerult termeszetes uton? Nalunk nekem van enyhe PCOS.

Kisse aggodom az injekcio mellekhatasaitol... :(

2013. szept. 8. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ok-eddig legalábbis nem derült ki- ami miatt ne sikerülhetne, kicsit alulműködő pm, de szedek rá gyógzszert és magasabb prolaktin, erre is,az orvos szerint statisztika...amibe én esek bele mindig.

A mellékhatásokról annyt, hogy én is féltem főleg a hízástól, de nem híztam, sőt a hcg beadás után fogyni szoktam, mondjuk hosszú távon nem tudom mit okoz-hat, ezért eljárok mammgráfiára, stb.

sok sikert nektek, majd írd meg a fejleményeket és ha van kérdésed akkor is nyugodtan!

2013. szept. 9. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Nalam iden junius elejen derult ki az enyhe pcos azert enyhe mert allitolag van peteeresem. De ugye valoszinu nem minden honapban . Mielott ki nem derult, hogy mi a gond eleg rossz volt. Mert sokszor magamat oroltem ,hogy lehet meg lelkiekben nem vagyok eleg felkeszult, vagy nem akarok a gyereket elegge... Stb

En a hosszutavu hatasarol a lombiknak ugy tudom, hogy noveli a petefeszek rak eselyet, + lehet a mellraket is -ebben nem vagyok biztos.

Remelem en sem fogok hizni az injekcioktol. Teged elaltatnak a petek leszivasakor v csak bekabitanak,hogy fel vagy de nem vagy magadal???

Nekem a doki at mondta,hogy csak elkabit de nem fogok aludnk.

2013. szept. 9. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig ébren volt a leszívás, mert állítólag így jobb minőségűek a petesejtek, utána értékelni kellet a fájdalomskálán, kb 2-3 volt 10-ből, és jó volt hogy végig láttam a monitoron mit csinál és tudtam mennyinél is járunk.Hová jártok?
2013. szept. 10. 08:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi csak epp nyaraltunk es nem volt netem, mi kulfoldon elunk es itt Angliaban lesz a lombik.
2013. szept. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!