2/11 ozsi987 válasza:
Szia. Mi is a Budai Meddőségi Központba járunk. 5napja voltunk a fagyasztott babákért. Nagyon rendesek. Az én dokim Zeke dr. Nem beszélgetős,"udvarlós", de azt hallottam, remek szakember. Remélem nálunk is bizonyít. ;-)
3/11 anonim válasza:
Szintén BMC, itt ahogy lehet, kezdik a kezeléseket, a Kaáliban többet kell várni. Onnan mentünk át, és nem bántuk meg. Nekem is Zeke volt a dokim, érti a dolgát. :)
4/11 anonim válasza:
Ha nem akarod 3-4 hónapig húzni az előkészületeket és nem akarsz várólistát, akkor irány a Dévai Intézet (Bp. XI. kerület, Törökbálinti út).
Ott nincs várólista és 1 hónap után (mire meglesz minden kivizsgálásod) máris indulhat a lombik program!
5/11 ozsi987 válasza:
Tavaj szeptemberben kerültünk oda. Novemberben már készültünk az inszemre. Csak ajálani tudom a BMC-t!!
6/11 ozsi987 válasza:
Kedves harmadik! Sikeres lett a kezelésed?
7/11 anonim válasza:
Igen, elsőre, lombikkal. Előtte volt 5 inszem a Kaáliban. Tavaly november végén voltunk a BMC-ben konzin, és a szükséges vizsgálatok elvégzése után már kaptam is a stimulálást, így jan.20-án indult az injekciózás. (a Kaáliban nyár elejét ígérték kezdésnek) Most vagyok a 33. hétben.
8/11 ozsi987 válasza:
Gratulálok neked? Megkérdezhetem, hogy te zekének adtál valamit?
9/11 ozsi987 válasza:
Bocsi! Az első ?helyett !!!-akartam...
10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Fel hívtam a Kaáli Intézetet, és október 7-re kaptunk időpontot konzultációra. Ti is így kezdtétek? Hogy egy hónap volt a konzultáció előtt?
Most nagyon elbizonytalanodtam.
2013. szept. 5. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!