Lombikosok! Gonal-F-al kapcsoltos kérdés?
4 napja szúrom/szúrjuk PENből (eddig a párom csinálta, ma nem ért rá, ígx magamnak adtam) beszúrtam, benyomtam, lement O-ra, hagytam még picit, majd én hülye elengedtem a gombot és úgy húztam ki...nem baj? az anyag bennem, de vérzett/belilult/most lila puklis :( :/
2. kb hány nap után kéne éreznem valamit (ez a 4. 187,5 187,5 150 150 adagokat kaptam)
Köszönöm!!
Szia, nem baj, hogy ugy huztad ki, de azert verzett es lilult be, mert nem jol adtad be. Marmint nem jo modszerrel. En meg se probaltam magamnak, nekem az egeszsegugyis baratnom jott es adta be. Nagyon batir vagy, hogy megszurtad magad. :)
A masik, hogy nem tudom, mit akarsz erezni, en semmit nem ereztem egesz stimu alatt.
én totál ugyanígy adtam be magamnak, ha a férjem nem volt otthon :)) (az a lombik sikerült is, szóval nem hiszem, hogy gáz lehetett)
nem éreztem semmit, se nem feszített, se nem fájt a petefészkem
és szerencséd van, hogy ez az első, ami lilult, én minden stimu alatt tiszta kék-zöld-fekete-lila voltam :)
Csak annyi történt, hogy eltaláltál egy apró hajszáleret. Semmi gond. ÉN szerencsére mindig nagyon jól kimérem a helyet és sosem vérzik, már nagyon profi vagyok sajnos :( a sok szúrás miatt óriási gyakorlatom lett szuri beadásból.
De semmit sem fogsz érezni a gonal-f után, bármennyit is kapj. Ott bent szépen nőnek a petefészkedben a tüszőcskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!