Örökölhető, hogy nekem is lesznek gondjaim a teherbeeséssel?
Figyelt kérdés
Édesanyám a legelső gyermekére nagyon sokat várt, nem jött sokáig, nem volt peteérése rendszeresen, évekig jártak orvoshoz mire sikerült a tesóm. A nővéremhez is kellett jópár próbálkozás, én viszont egy nem tervezett, gyógyszer melletti gyerek vagyok.
A nővérem és én is örököltük a ciklusát, hogy fájdalmas, bőséges a vérzés és sokáig tartó. A nehéz teherbeesést is lehet?
2013. aug. 27. 16:26
11/11 anonim válasza:
A szó biológiai értelmében, genetikailag biztosan nem örökölhető. De mint tudjuk, minden ilyen esetnél nagy szerepet játszanak a lelki tényezők is. És édesanyánktól, felmenőinktől - a legnagyobb jószándékuk ellenére is - "örökölhetünk" rossz beidegződéseket,félelmeket, viszonyulásokat a témához, stb. Már az is számíthat, hogy eleve bennünk van a görcs: ha én nehezen jöttem össze, talán nekem is nehezen fog... Nem lehet, hogy erről van szó, mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!