Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől lehet? Valami hormon...

Mitől lehet? Valami hormon vagy komolyabb?

Figyelt kérdés
Már a harmadig hónapja hogy menszesz után pár nappal barnás folyásom van. A mostaniba már 2 nap véres is volt. Babát szeretnék és szerintem ez így nem jó. Voltam nőgyógyásznál de nem talált semmi meg uh sem láttak semmit. Kértek 3. és 21. napi hormont ma voltam a 3. napi kíváncsi leszek az eredményre. Voltam inzulinos vizsgálatom is 10,7 lett az éhgyomri. Kértem időpontot endokrinológushoz de csak októberre kaptam. De ez a barnázgatás nagyon idegesít :( Tudtok mondani valamit mi lehet.
2013. aug. 26. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Sárgatest-elégtelenség is lehet, de majd a hormonvizsgálat pontosan megmondja. Az jó, ha endokrinológushoz mész, majd alaposan megvizsgál és ha kell, kezel.
2013. aug. 26. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy sárgatest elégtelenséget a menzesz előtti barnázás jelezhet. A menzesz utáni okára nincs tippem. Talán az endodoki. Amúgy gondolom tudod, de sajnos a 10,7-es éhgyomri érték inzulin nem a legjobb. Úgyhogy nagyon jó ötlet az endokrinológus.
2013. aug. 27. 07:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen tudom hogy nem jó ezért kértem időpontot csak még nagyon messze van :( Az én nődokim meg még ezekben nem a legjobb ő kimondottan az a doki aki tökéletes szüléshez meg rákszűréshez meg egyéb dolgokhoz de inzuli meg hormon nem igazán az erőssége.
2013. aug. 27. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!