Pozitív negatív teszt . Ilyenkor mi van? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
A problema hogy menzesz kesese utan 4 nappal egy 10 es erzekenyseguteszt (reggeli vizeletbol)halvany pozitiv volt. Majd 3 nap mulva gorcsolni kezdtem gorcsolni es barnazni majd a kovetkezo napra barnazgatas megmarad gorcs nincs es napkozben 1 25os teszt negativ lett. Ilyenkor mi lehet a gond? Jah amugy terhessegi tuneteim vannak. De egyre gyanusabb hogy nincs baba a dologban.
2013. aug. 26. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:

szia

ha csak halvány pozi is volt akkor ott volt vagy van baba! sajnos ismételned kéne egy tesztet megint de reggel! mivel napközben teszteltél és nem annyira érzékeny tesztet használtál, és a Hcg duplázódása két naponta történik!

2013. aug. 26. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Hat lehet, de az is h elmegy a baba. Ezert javasoljak az orvosok h kimaradt menzesz utan egy hettel kell tesztelni, mert a terhessegek nagy resze sajnos eddig tart. Persze drukkolok!
2013. aug. 26. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez az én "szellemcsíkos" tesztem.

Ha ennél erősebb, és határozottan rózsaszín volt, akkor az pozitív; egyébként negatív.

Ha pozitív volt, akkor holnap menj orvoshoz, kapsz Utrogestant, és néznek egy vérvételt, mert akkor még semmi sincs veszve. Most pedig pihenj!

És tesztelni valóban csak 2 naponta, és ugyanolyan teszttel érdemes (tapasztalat).

Nekem volt egy biokémiai terhességem, és amikor én a 10-es teszttel negatívat teszteltem (rutinosan eltettem a pisit amíg nem volt értékelhető a teszt), utána ugyanabból csináltam egy 25-öset; mert csak az volt otthon, és azon halványan még látszott, de a 10-esen nem! Mi ekkor mentünk be a kórházba. Sajnos nem maradt meg.

Szorítok nagyon neked, írj holnap mindenképp!

Szorítok neked!

2013. aug. 26. 20:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Igen a tesztem hasonlo volt. Probalok sokat pihenni csak aggaszt a dolog folleg hogy ma is hanytam es estere megint jelentkezett a barna meg a gorcs voszont nogyogyaszhoz csak csutortokre kaptaElotte mar nem is akartam tesztelni mert mar kiakaszt. Alapjaraton azt se mondhatom h tervezett baba projekt volt nallunk es ezert
2013. aug. 26. 21:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg csak bebeszelem magamnak a dolgot. De peraze orulnenk ha baba lenne .
2013. aug. 26. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
A mai fejlemenyek nem gorcsolok de hol barnazok hol nem ugyhogy igy dontottem nem varok csutortokig lemegyek az sztkba oda is idopont nelkul. Legalabb valamivel hatha okosabb leszek.
2013. aug. 27. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én küldtem a képeket. Ez jó terv, nem is szabad várni! Írj hogy mi volt! I.
2013. aug. 27. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én nem tudlak bíztatni saját tapasztalat alapján. A vetéléshez nem kell görcs és erős vérzés. Én épp csak barnáztam, a papíron volt egy kevés és csak néha, aztán el is múlt, de a 8. héten elment a baba. A doki mondta, hogy a barnázás nagyon nem jelent jót.

A tesztekhez annyira nem értek, de szerintem a halvány tesztnek 3 nap után erősödnie kéne, függetlenül attól, mikor csinálod - a mai teszteknél általában mindegy, ha már eltelt a 2 hét. Nekem a menzesz napján volt halvány pozi, 4 nap múlva erős pozi, többet nem csináltam.

2013. aug. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!