9 napja késik, teszt negatív. Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kisbabát, 31-én kellett volna megjönnie, azóta 3 tesztet csináltam, mind negatíív, legutolsót vasárnap reggel. 28, 29, 30-án hajnalban volt valami minimális rózsaszínes valamim, reggelre minden nap elmúlt. Azóta semmi. Van még esélyem a babára szerintetek?2013. aug. 9. 08:38
1/5 anonim válasza:
még csinálj egy tezstet ha nem jön meg egy hlten belül menj orvoshoz ö lát-e valamit.
2/5 anonim válasza:
Én is hasonlo helyzetben vagyok.en 3àra nemvàrtam,harom nap késésnél csinàltam tesztet amit drogeriaban vettem és delutan megcsinaltam es negativ lett azota eltelt ujabb harom nap es menzinek nyoma sincs. Hàt nemtudom mi lehet velünk ......
3/5 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem nem sok! Max. ha volt egy nem középidőbeli pé-d! Hétfőn tesztelj még egyet, de ha nega, akkor minél hamarabb doki!
5/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi volt a probléma? Voltál dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!