Nem jön meg de negatív a teszt szerintetek? Lent kifejtve
szóval 14 napja lassan hogy nem jön meg és furán viselkedtem voltak akik szerint nem 1 terhes tünetet mutattam így hát a 11. napon csináltam 1 tesztet ami negatív lett
de azóta sem jön meg és ráadásul bnömmel kiszámolgattuk h most termékeny időszakom van és párnapja belém élvezett a párom szóval szerintetek lehetséges e hogy akkor most terhes leszek ?? és hogy miért nem jött meg eddig ?? ötletek ??
Igazábol nagyon szeretnénk már babát
amióta láttam a negatív eredményt a teszten nem viselkedem már ugy mint elötte amire azt mondták h terhességi tünet
de nagyon csalódott is vagyok
okostelefon :D
van neki 1 women nevű alkalmazása és még mielött lehurogjátok bnömnek is tökéeletsen működik
ha elolvastad az EGÉSZET akkor bizony ott virít hogy negatív lett a teszt tehát nem vagyok terhes ember
amúgy meg azt se tudod ki vagyok szóval ne kritizálj
és az okos telefonra meg visszatérve a barátnőmnek is tökéletes módon mindent kiszámolt megmutatta neki mikor van a legnagyobb esélye gyermekáldásra és lám terhes is lett és azon felül meg ha beírsz még 1 2 dolgot nagyon sokat megtud mutatni
Okostelefon helyett higyj a tényeknek, az orvosi megfigyeléseknek.
Hány naposak a ciklusaid? Ha pl. 28-29, akkor már biztos, hogy kimutatta volna, ha terhes vagy ekkora késés mellett.
Lehet cisztád, hormonproblémád stb, számtalan dolog, késhet stressz miatt, a meleg miatt, megerőltető munkától, sporttól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!