Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » UH-n voltam, viszont még nem...

UH-n voltam, viszont még nem látott az orvos semmit, vagyis valamit igen. De egy hét múlva kell mennem. Több teszt is pozitív. Mi lehet ilyenkor? Mit jelenthet a lelet?

Figyelt kérdés
56x28 mm-es uterusban 8,5 mm nyálkahártya echo. Grav.-ra utaló jel nem látható. Ov. norm nagy szab.szerkezetű, benne csak primer follikulus látható.Douglaseban min. folyadék látható. Perineumban kóros nem ábrázolódik.
2013. jún. 5. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
A Grav.-ra utaló jel nem látható- azt jelenti, hogy terhességre utaló jel nem látható. :( És mikor kellett volna megjönnie? Vagy mennyi idős terhes lehetsz?
2013. jún. 5. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Elég össze-vissza ciklusom van. De legutóbb is egy héttel hamarabb jött meg. Most pénteken kellene megjönnie,de furán éreztem magam múlt7en végig,így teszteltem és pozitív lett, azóta is.És nem csak halvány, hanem erősen jelent meg a csík.A doki azt mondta,hogy valami folyadék van..de még nem tud biztosat mondani.Már egy ideje szeretnénk babát.
2013. jún. 5. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
figyelj ne aggodj,tul hamar mehettél. Az h nem lát semmit az még nem a világvége.1 hét mulva már többet fog látni. A nyálkahártya vastagsága épp elég ahoz hogy megtapadjon és ha még csak késik akkor olyan pinduri kis sejtosztódás a kis csöppséged hogy nem látszik.nyugi.csak akkor fogja ráirni a leletre ha biztosan kivehetö legalább a petezsák. Nyugizzál,és dolgozz a növesztésén.:) egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Vigyázz magadra
2013. jún. 5. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor még nagyon nagyon korán mentél. :) Én még nem is mennék 1 hét múlva hanem minimum 2 hét múlva. Később még csinálhatsz másféle tesztet és ha az is pozi akkor baba lesz csak még ilyenkor nem látni. :)
2013. jún. 5. 20:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! :-) Nem akartam ilyen korán menni, de muszáj volt..alkalmasságira tüdőszűrő kellett volna..és miután pozi volt,nem mertem menni. Így meg akartam győződni arról,h mi van.De sajna még nem mutatott biztosat,remélem jövő héten fog.De a doki mondta,h ne menjek...
2013. jún. 5. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
asszem 2es vagyok, 1 hete késett mikor 4 miliméteres petezsákot és szikhólyagot láttak,én is hamar teszteltem,menzi elött 4 nappal de csak az elsö pozi teszt utáni 11ik napon látott 4 milit. Tehát 1 hét alatt 4 milit nö.na akkor indul a babanövesztés!ne menj tüdöszüröre. Szoritok
2013. jún. 5. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! :-)
2013. jún. 5. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Amit a doki mond az nem szentírás. SZTK-ban voltál? vagy fizettél a dokinak? Végül is mindegy de ha visszamész 1 hét múlva megint vissza fog hívni 1 hét múlva. Vagy táppénzre kiírt? Vagy miért kéne akkor menned amikor mondta? Akkor mész amikor akarsz. :p
2013. jún. 5. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem fizettem.Az alkalmassági miatt megyek jövőhéten.Mert meg kellene csináltatni,de míg nem tudok biztosat nem akarok kockáztatni.
2013. jún. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!