Természetgyógyász a Starlife termékek közül az Angelica star-t adta nem kevés pénzért. PCO-m van. Valakinek bejött ez hormonok beállítására?
Figyelt kérdés
Továbbá mivel babát szeretnénk, a Star Plus-t javasolta, meg is vettem, ez egy fajta vitamin bomba, ami segít a teherbeesésben, de rá van írva hogy terhesség alatt nem szedhető, de nem is merem szedni , mi van ha teherbe esek és közben szedem ezt! Segítség!!2013. aug. 22. 11:42
11/12 anonim válasza:
Voltal terheleses inzulin vizsgalaton?
A szigoru dieta a 150gramm szenhidrat dietat jelenti az en esetemben. Nincs cukor, nincs csalas. Mellette heti 3szori 1 oras kardio, plusz napi feloras hasi edzes. Nekem ott van a legtobb sulyfelesleg.
A nogyogyszom, amikor kimondta, hogy pcos vagyok, csak azt emlitette, hogy fogynom kell. Elmentem endikrinologushoz, o allitotta be a gyogyszert, dietat, mozgast. Osszealitotta az etrendemet, valtoztatni is kellett a gyogyszeren.
12/12 peterlina válasza:
Húgom rendszertelen menstruációjára kapta 17 évesen az Angelicát és be is állt neki 2 hónap alatt, én PCOS és IR kombóra a Wild Yamot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!