Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Természetgyógyász a Starlife...

Természetgyógyász a Starlife termékek közül az Angelica star-t adta nem kevés pénzért. PCO-m van. Valakinek bejött ez hormonok beállítására?

Figyelt kérdés
Továbbá mivel babát szeretnénk, a Star Plus-t javasolta, meg is vettem, ez egy fajta vitamin bomba, ami segít a teherbeesésben, de rá van írva hogy terhesség alatt nem szedhető, de nem is merem szedni , mi van ha teherbe esek és közben szedem ezt! Segítség!!
2013. aug. 22. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi van benne, hogy nem lehet szedni babásan?
2013. aug. 22. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
de azért ugye tartod a diétát, és mozogsz is, és orvosnál is jártál (mondjuk egy endokrinológusnál) a term.gyógyász mellett?
2013. aug. 22. 12:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Jártam orvosnál, ő hormonkezelést írt elő, ezek között vacilálok. Rendszeresen mozgok, a diétát viszont nem javasolta még nekem senki.
2013. aug. 23. 08:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Összetétel

Aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz, mannit) kalcium-karbonát, kalcium-citrát, kalcium-aszkorbát, kolin, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), fényezőanyag (sztearinsav), D-alfa-tokoferil-hidroszukcinát, maltodextrin, inozit, PABA, kalcium-D-pantotenát, rutin, citrus bioflavonoidok, stabilizátor (akácia gumi), cink-glükonát, magnézium-oxid, magnézium-aszkorbát, riboflavin, tiamin-mononitrát, piridoxin-hidroklorid, Ginkgo biloba kivonat, alfa-liponsav, cink-aminosav-kelát, heszperidin-komplex, béta-karotin, vas-fumarát, foghagyma por, koreai ginseng (Panax ginseng) gyökér, lutein (1 mg/tabletta), fokhagyma-kivonat, koenzim Q10, selyemfenyő (Pinus strobus) kéreg-kivonat, alfa-karotin, likopin (0,2 mg/tabletta), folsav, D-biotin, criptoxantin, kálium-jodid, mangán-glükonát, króm-klorid, cianokobalamin, szeleno-metionin, réz-glükonát, nátrium-molibdát, zeaxantin, kolekalciferol, fitomenadion.

Viszont ami aggaszt:

terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott.

2013. aug. 23. 08:20
 5/12 anonim ***** válasza:

pedig a PCOS-nál elengedhetetlen a hármas kezelés (gyógyszer - ha szükséges, mozgás, és szigorú diéta), ezek nélkül én nem próbálkoznék mással, esetleg kiegészítő kezelésként, helyette semmiképpen ( [link]

sajnos saját tapasztalat (is) :)

2. voltam

2013. aug. 23. 08:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem a dokim nem említette ezt az egész hármas cuccot. Azt mondta testsúlyom rendben van, az nem okozhatja az egészet én azt gondolom,hogy alapvetően a PCO-soknál maga az agyalapi mirigyben fellépő zavar okozza az esetleges súlyfelesleget, vagy alultápláltságot, sőt tovább megyek: az esetek többségében a pajzsmirigy alul- vagy felülműködése a bűnös, és hogy a mellékvesét már nem is említem. Nyilván fontos a diéta, de nem gondolom azt hogy a súlyprobléma a kiváltó ok, az egy tünet... Mivel az orvostudomány még nem fejlett annyira, hogy ezeknek a hibásan működő mirigyeknek a problémáját teljes mértékben kijavítsa, ezért van ez a sokféle javaslat a gyógyulásra, de hangsúlyozom egy kis diétával az én véleményem szerint nem lehet 100%-san megszüntetni a PCO-t.
2013. aug. 23. 08:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem segitett a hormon kezeles. Spontan terhes lettem mind a 2 fiammal, csak nagyon szigoruan be kellett tartanom a dietat. Most a 3. babat tervezzuk, ujra nekifogok a szigoru 3as kezelesnek.

Udv 2 fius

2013. aug. 23. 08:41
 8/12 A kérdező kommentje:
És mit értesz szigorú diéta alatt? Gondolom neked IR-ed is van... de hangsúlyozom nekem nem diagnosztizáltak ilyet.
2013. aug. 23. 08:45
 9/12 anonim ***** válasza:

A PCOt nem lehet megszuntetni, semivel. Csak a tuneteit lehet kezelni.

Vanak kifejezetten sovany pcosok is. A dieta viszont nekik is kell. Ennek a hattereben az all, hogy ha valaki nem tartja a dietat, magas lesz az inzulinja. A magas inzulinszint karositja a petefeszkeket, emiatt azok mukodese nem lesz megfelelo. Nincs peteeres, ha van, akkor a petesejt minosegevel lehetnek problemak. Sajnos tapasztaltam, 2 elhalt terhesseg, amit pedig 2 ev sikertelen probalkozas kovetett.

Tobb kezelesrol olvastam jomagam is, de a legtobb sikert a 3as kezeles hozta. Termeszetesen egyenenkent valtozo a dolog, mert ehhez tarsulhat meg szamos problema.

Uvd 2 fius

2013. aug. 23. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolónak igaza van.

én is sovány vagyok, nincs összefüggés a testsúly és a diéta között sajnos... Három orvosnál is jártam, mire az IR-t diagnosztizálták (előtte az orvosok szerint minden rendben volt az értékekkel). PCOS ritkán van IR nélkül, fordítva viszont előfordul.

Volt már nálam is minden, vetélés, és 4 tehetetlen év, amikor senki nem csinált semmit. Most a 28. hétben vagyok (szinte rögtön teherbe estem, ahogy az értékek rendeződtek)

2013. aug. 23. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!