Valaki kérte már természetgyógyász segítségét teherbeeséshez?
Én **-ra jártam, ahol a kezelő meg is pálcázott, ami a torkomnál ingott ki. Azt hittem megfáztam azért. Később megint megpálcázott, és ismét a torkomnál ingott ki. Pár hónapra rá kiderült hogy a pajzsmirigyemmel gondok vannak. Kaptam rá gyógyszert, három hónap múlva babás lettem. :) Bár nem közvetlenül, de segített.
A talpmasszázst még ajánlani tudom.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Akupunktúra, természetgyógyász nekem nem segítettek. A talpmasszázs lehet, hogy hozzájárult, azt én is ajánlani tudom (persze utólag nehéz megmondani), de nekünk orvosi segítséggel sikerült csak, és évekig tartó gyógyszeres kezelés után.
Viszont a gyógyszeres kezelés megkezdése után egy évvel, mikor elkezdtem érezni a változásokat, akkor a talpmasszőr mondta, hogy egészen más a tapintása a bőrömnek, mint korábban volt. Úgyhogy valamit biztos tényleg érzett, és használt, ha csak közvetve is. Sok dolgot pedig fejben kellett helyretennem: munkahelyen nem stresszeltem; elfogadtam, hogy ha nem lesz soha babánk, akkor más értelmet keresünk az életben, stb, szóval megszűnt bennem az évekig tartó görcs.
Én kineziológushoz jártam, nem csak emiatt, de mikor a gyermekvállaláson lévő stresszt oldottuk, a következő ciklusban megfogantam 1 év várakozás után.
Utólag persze fogalmam sincs, sikerül-e volna nélküle is, mindenesetre nem bántam meg, mert sokat segített más dolgokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!