Miért lehet mindenkinek babája csak nekem nem?
Komolyan úgy érzem, hogy így van. Minden ismerősöm vagy terhes, vagy már gyereke van. Nekik nincs ilyen problémájuk. Mi két és fél éve küzdünk, mindn orvos elhajt, hogy minden ok, várjunk aztán majd csak sikerül. De nem, és őszintán úgy érzem, hogy nem is fog soha. Most három napot késett, hányingerem volt, és minden tünet, nem beképzeltem, mert miután minden tünet együtt volt, akkor jöttem csak rá, hogy igazából nekem késik. Erre ma megjött. Persze, miért is most sikerült volna, ha eddig se. Nem tudom mi rosszat tettem, hogy így büntet a sors, és hogy másoknak miért jön össze 3 gyerek 1-2 hónap próbálkozással.Sajnos nem vigasztal, inkább csak elkeserít, ha azt válaszoljátok, hogy mi 7-10 évig próbálkoztunk. Én 10 év múlva 40 leszek, akkor már nem tudok szülni. És amúgy se tudok 10 évet még várni. Egyszerűen már elképzelni se tudom, hogy nekünk is legyen babánk, úgy látszik, mi vagyunk a kivételek a sorbol, pedig szeretnénk nagyon. Annyira igazságtalan az élet, én már teljesen elvesztettem a hitem.
Csak jól esett leírni, mert nagyon szomorú vagyok...
Szia kérdező, én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy engedd el ezeket a negatív gondolatokat, és ne azzal foglalkozz, hogy kinek és mennyi babája van körülötted, vagy ki állapotos, mert amíg ezek "fogva tartanak" biztos, hogy nem fog sikerülni a kisbaba nektek. Próbáld meg az agyad teljesen átállítani, mert ennek nagyon rossz vége lesz. Még a kapcsolatod is rámehet erre az egészre. Miért ne szülhetnél 40 évesen, ha addig kell várni? Nem te lennél az első, és nem is az utolsó, de ez másik téma.
Szerintem ha ennyire elvesztetted a hited, akkor ne Istenben, vagy akármi másban keresd a hitet, hanem a LEENDŐ KISBABÁDBAN. Igen, jól olvasod. Hidd el, hogy van egy kisbaba az univerzumban, aki arra vágyik, hogy TI legyetek a szülei, csak még nem lát készen TÉGED, arra, hogy megszülessen hozzád, mert nem egy idegroncs, és irigy anyukára van szüksége egy kicsinek. Tessék változtatni. Tudom, hogy ez elég zavarosra sikerült, de remélem, a lényeg kiérződik. És mielőtt lehurrogsz, nekem sem elsőre sikerült a kisbaba, tehát nem okoskodni akarok, de én mindig beszélgettem vele, hogy mennyire várjuk, és szeretnénk, ha megszületne hozzánk, és tudta, hogy mikor kell neki jönni.
De FELADNI semmiképpen sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!