AMH szükséges vajon nálam?

Figyelt kérdés
Sok sikertelen lombikom volt már,de mindig rengeteg jó minőségű petesejtem lett kevés szuritól.Szerintetek ennek ellenére lehet rossz ez az értékem?Vagy tök felesleges megcsináltatnom?
2013. aug. 16. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha van jó minőségű petesejted kevés stimulálás után is, akkor talán felesleges. Mondjuk semmiből sem tart, egy vérvétel. Döntsd el, veszíteni valód nincs. Van valami okod erre a vizsgálatra? Magas az FSH-d?
2013. aug. 17. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Minden értékem jó,de az orvosom kérte ezt a vizsgálatot....mivel fizetős,ezért vacilálok vele:(

Mert ha szükséges akkor oké,de azt gondolom felesleges,viszont nagy tapasztalatom nincs benne ezért tettem fel a kérdést,hátha valaki tud válaszolni.

2013. aug. 17. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem annó azért kérte az orvosom, mert az FSH-m egy kicsit magasabb volt, mint a normál. De az AMH jó lett. Ha téged stimulálni kell, én ebben az esetben hallgatnék az orvosomra, és megcsinálnám a vizsgálatot.
2013. aug. 17. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!