Problémás és összetett kérdés, de elmondanátok a véleményeteket? Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Július 29. óta szedek Bromocriptine-t emelkedett prolaktinra. Előtte nagyon rendszertelen volt a ciklusom. Most zajlik az idei első igazi, rendes, erős vérzésem. A nőgyógyász aug. 8-án már 20 mm-es nyákot látott, mondta, hogy erős vérzésre számíthatok. 3. napon vagyok ebben a ciklusban, azaz aug. 13-án jött meg. Aug 3-án és 6-án voltunk együtt a férjemmel. Tegnap este eddig még sosem tapasztalt szúrkálás volt a mellbimbómban, ami 1-2 perc után elmúlt, ma pedig reggel óta émelygek-szédelgek. Butaság lenne tesztelni így, hogy épp megvan? Szerintetek csak az egyéb hormonok játéka? Nem élem bele magam, csak érdekelne, hogy másnál is volt-e ilyen. Nagyon szeretnénk már babát! Köszi előre is a válaszokat :)2013. aug. 15. 13:36
1/3 anonim válasza:
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelhetsz akkor is, ha épp megvan a vérzésed. Ha van hcg a szervezetedben, akkor pozi lesz a teszt.
2/3 anonim válasza:
Szia! Sem bíztatni, se lelombozni nem akarlak, de az igazság az, hogy lehetsz terhes úgy is, hogy megvan! Nekem 3 hónapig jött meg rendesen, pedig terhes voltam. A 2. gyermekemnél pedig egyetlen pozitív tesztem sem volt.
3/3 anonim válasza:
Azért a Bromo nagyon meg tudja kavarni a hormonháztartást. Az émelygés-szédülés elég általános tünet. A többi, passz, végülis tesztelhetsz. De szerintem csak a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!