Sok tunet arra utal, hogy babat varok? Lehetseges, hogy a doki nem latta csak? Vagy lehet beteg vagyok? Menjek el masik orvoshoz?

Figyelt kérdés

Julius 7.-en volt utoljara menzeszem, azota a parommal folyamatosan probalkozunk a babaval. Augusztus 6.-an kellett volna megjonnie, de azota sem jott meg.

Julius 29.-en csinaltam egy terhessegi tesztet, mivel hanytam es fajtak a melleim.(azota is erzekeny a bimbom es estenkent feszulnek a melleim nagyon) A teszt negativ lett, de mikor nem jott meg csinaltam ujat es az pozitiv lett, bar a masodik csik halvanyabb volt mint az eredeti, de jol lathato. Csinaltam meg egyet es az is pozi lett.

Az alhasam neha begorcsol mintha meg akarna jonni. Most hetfon csinaltam egy reggeli vizeletes tesztet is az is pozi, de itt is halvanyabb a csik. Tegnap voltam dokinal, aki azt mondta, hogy terhessegre utalo elvaltozas nincs(huvelyi ultrahangot csinalt).Vissza hivott 2het mulvara egy rakszuresre es egy ujabb vizsgalatra.Nagyon elkeseredtem! Azt olvastam, hogy tumor, es ciszta is okozhatja a hcg termelodest es esetleg azt mutatta ki a teszt?

2013. aug. 14. 14:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz. Ma reggel barnaztam most este pedig rozsaszin folyas is volt egy keves. Sok helyen azt olvastam, hogy ez termeszetes. Nagyon megijedtem persze ennek ellenere. Holnap majd jelentkezem este, hogy mivolt.
2013. aug. 28. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!
2013. aug. 29. 08:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Megvolt a doki. 4,7mm a picim es kb 6hetes. Koszonom hogy gondoltatok ram.

6hkm

2013. aug. 29. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok :))))
2013. szept. 1. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!