Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek ki a hibás ha egy...

Szerintetek ki a hibás ha egy párnak egy éven belül nem lesz gyereke, és ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
Mert olvastam interneten nagy hülyeségeket a gyerek nemzésröl....pl hogy nem a férfi a hibás hanem a nö és csak azért mert egy év probálkozás sem használt nálla és nem lehet teherbe ejteni hát ez nagy hülyesék kérem...mert a féefiak mostanában isznak cigarettáznak és akit érdekellt ez a téma az olvashatt hogy ezek a tényezök spermát gyengitik akkor kérdem én miért a nökre hárul még ez is....
2013. aug. 8. 00:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Már leírtuk, hogy nem mindig a nő a hibás. Sajnálatos, ha nem vagy elég értelmes, hogy ezt megértsd.
2013. aug. 8. 01:04
 12/21 A kérdező kommentje:
felfogtam ...ne fejjel
2013. aug. 8. 01:07
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Akkor nincs közöttünk vita! :) Sok férfi ezt nem tudja elfogadni. Ez rájuk és a pszichológusukra tartozik.
2013. aug. 8. 01:08
 14/21 anonim válasza:
42%

Azért van ez, mert a kis fickók erősek, ritka esetben van gond velük. A nőknél más a helyzet. Ott megy végbe a megtermékenyítés folyamata. Sok dolognak kell összejönnie, hogy minden rendben legyen. Ha bejutott a szerencsés hímivarsejt a petébe, akkor még nincs vége dolognak. Mondjuk, ha nem tapad meg a méhfalban, kilökődik onnan, esetleg méhen kívül történik a dolog...

Senki nem mondta, hogy a nők hibásak, de az esetek nagy részében azon az oldalon van a probléma. Olyankor a test sok változáson megy keresztül, elég ha csak 1 dolog nem úgy megy ahogy kellene és máris megszakad vagy el sem kezdődik a folyamat.

2013. aug. 8. 01:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!!

nekem az a véleményem erről,hogy tévedés,hogy mindig a nő a hibás! 50-50% !és ezt tanulmányok is bizonyítják! az meg,hogy ki a "hibás" butaság! elég baj ez egy párnak ha nem jön össze a baba! csak nehéz sokszor kideríteni! mert elég összetett dolog!sok minden befolyásolja ami miatt probléma van egy párnál!mondjuk a férfinál könnyebb kideríteni mi a helyzet!! az én párom nem iszik nem cigizik és még se lehet gyereke! nehéz elfogadni a tényt de már belenyugodtunk! 31 N!

2013. aug. 8. 07:48
 16/21 anonim ***** válasza:
29%
Jaj, de butuska vagy! Hány éves vagy?
2013. aug. 8. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
utolsó:már mint kiről beszélsz??
2013. aug. 8. 14:01
 18/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez milyen hülye kérdés.

50-50 % az arány, és ebből 25%-nál mindkét félnél probléma van.

Rengeteg szart viszünk be a szervezetünkbe, biztos ez is az oka, de lehet genetika, vagy egyszerű szerencsétlenség.

De épp elég szörnyű a meddőséget megélnie egy párnak, nem kell hibának, meg hibásnak nevezni..

Nálunk mindkettőnknél volt probléma, soha nem hibáztattuk a másikat, különben rég elváltunk volna..

2013. aug. 8. 14:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem a terhesség előtt volt eü előzmény, és akár attól sem jöhetett össze a gyerek bő 3 évig. A doki megvizsgált, azt mondta elvileg jöhet. Teltek múltak a hetek, hónapok, évek, a baba nem jött. Nem akartam újabb vizsgálatokat, úgy voltam vele, ha nem jön, hát sajna, de így jártunk. Kicsit strucc-homok effektus. Aztán spontán jött. Végülis, a mai napig nem tudjuk, hogy az eü dolog volt a csúszás ok, netán a papával nem stimmelt valami. Sosem jutott eszembe/eszünkbe a másikat ostorozni emiatt. Szerettük/jük egymást, ez volt a lényeg. Most pedig itt a trónörökös!!!
2013. aug. 8. 14:19
 20/21 anonim ***** válasza:

A nő terhe, de nem a nők hibája. Ezt senki sem állapította meg szerintem a világtörténelemben, hogy abszolút csak a nők "okolhatók" a meddőség miatt.

Az viszont 10000%, hogy a nő számára sokkal nagyobb testi, lelki, érzelmi, pszichés stb. problémákat okozhat egy esetleges meddőségi állapot (függetlenül attól, hogy melyik fél miatt nem jön a baba).

Szerintem te az emocionális részével kevered az egészet, mert hogy erre tudományos statisztikai kimutatás nem született még (mármint hogy a nők nagyobb arányban meddők mint a férfiak), azt biztosra veszem. Ha mégis, akkor meg elve megette a fene azt a párkapcsolatot, ahol egy ilyen probléma olyan kérdéseket vet fel, mint hogy "ki a HIBÁS?"

2013. aug. 8. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!