Szerintetek ki a hibás ha egy párnak egy éven belül nem lesz gyereke, és ennek mi az oka?
Azért van ez, mert a kis fickók erősek, ritka esetben van gond velük. A nőknél más a helyzet. Ott megy végbe a megtermékenyítés folyamata. Sok dolognak kell összejönnie, hogy minden rendben legyen. Ha bejutott a szerencsés hímivarsejt a petébe, akkor még nincs vége dolognak. Mondjuk, ha nem tapad meg a méhfalban, kilökődik onnan, esetleg méhen kívül történik a dolog...
Senki nem mondta, hogy a nők hibásak, de az esetek nagy részében azon az oldalon van a probléma. Olyankor a test sok változáson megy keresztül, elég ha csak 1 dolog nem úgy megy ahogy kellene és máris megszakad vagy el sem kezdődik a folyamat.
sziasztok!!
nekem az a véleményem erről,hogy tévedés,hogy mindig a nő a hibás! 50-50% !és ezt tanulmányok is bizonyítják! az meg,hogy ki a "hibás" butaság! elég baj ez egy párnak ha nem jön össze a baba! csak nehéz sokszor kideríteni! mert elég összetett dolog!sok minden befolyásolja ami miatt probléma van egy párnál!mondjuk a férfinál könnyebb kideríteni mi a helyzet!! az én párom nem iszik nem cigizik és még se lehet gyereke! nehéz elfogadni a tényt de már belenyugodtunk! 31 N!
Ez milyen hülye kérdés.
50-50 % az arány, és ebből 25%-nál mindkét félnél probléma van.
Rengeteg szart viszünk be a szervezetünkbe, biztos ez is az oka, de lehet genetika, vagy egyszerű szerencsétlenség.
De épp elég szörnyű a meddőséget megélnie egy párnak, nem kell hibának, meg hibásnak nevezni..
Nálunk mindkettőnknél volt probléma, soha nem hibáztattuk a másikat, különben rég elváltunk volna..
A nő terhe, de nem a nők hibája. Ezt senki sem állapította meg szerintem a világtörténelemben, hogy abszolút csak a nők "okolhatók" a meddőség miatt.
Az viszont 10000%, hogy a nő számára sokkal nagyobb testi, lelki, érzelmi, pszichés stb. problémákat okozhat egy esetleges meddőségi állapot (függetlenül attól, hogy melyik fél miatt nem jön a baba).
Szerintem te az emocionális részével kevered az egészet, mert hogy erre tudományos statisztikai kimutatás nem született még (mármint hogy a nők nagyobb arányban meddők mint a férfiak), azt biztosra veszem. Ha mégis, akkor meg elve megette a fene azt a párkapcsolatot, ahol egy ilyen probléma olyan kérdéseket vet fel, mint hogy "ki a HIBÁS?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!