Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek ki a hibás ha egy...

Szerintetek ki a hibás ha egy párnak egy éven belül nem lesz gyereke, és ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
Mert olvastam interneten nagy hülyeségeket a gyerek nemzésröl....pl hogy nem a férfi a hibás hanem a nö és csak azért mert egy év probálkozás sem használt nálla és nem lehet teherbe ejteni hát ez nagy hülyesék kérem...mert a féefiak mostanában isznak cigarettáznak és akit érdekellt ez a téma az olvashatt hogy ezek a tényezök spermát gyengitik akkor kérdem én miért a nökre hárul még ez is....
2013. aug. 8. 00:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük Emese
2013. aug. 8. 00:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Van értelme a kérdésnek? Nincs. Nem hárul a nőkre.
2013. aug. 8. 00:53
 3/21 A kérdező kommentje:
gondolom pasi vagy ha igy fogod fel...
2013. aug. 8. 00:53
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg el kellene menni vizsgálatra mindkettőnek, nem? Az a "hibás" amelyikkel baj van, de ezt nem te fogod megmondani, hogy kivel van a baj, hanem az orvosok...
2013. aug. 8. 00:55
 5/21 anonim válasza:
53%
Rossz a kategória. Egyébként senki nem okolja a nőket csak a hülyék. Lehet a nő is satnya, meg a férfi is. SŐt lehetnek selejtek mindketten.
2013. aug. 8. 00:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Sőt van amikor csak együtt nem lehet gyerekük, mással igen.
2013. aug. 8. 00:57
 7/21 A kérdező kommentje:
nem is én akarom meg mondani csak el gondolkodtato pár fiu élete és aztán a nagy gond vajon miért nem lesz gyerekem...nem azt akarom hangsulzozni hogy én mondjam en is rá szeretnék jönni hogy miért változunk ennyire ...ha nem láttátok az oldalt hangsulyoyom hogy orvos mondta hogy ma már a sperma sem a régi csak véleményt szeretnék nem hülye értelmetlen beszolásokat
2013. aug. 8. 00:58
 8/21 anonim válasza:
A nőkről meg annyit, hogy ők leülnek a hideg kőre, felfáznak, némelyik nem mos kezet pisilés előtt, van amelyik sok farkat rakat magába. Mind midn fertőzés, és az mind rontja a szaporító szervrendszer erejét.
2013. aug. 8. 01:00
 9/21 A kérdező kommentje:
én nem tartozom ebbe bele de viszont látom hogz te sem látod be hogy talán nálad is gond lehet
2013. aug. 8. 01:03
 10/21 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem mindig a nok a hibasok...
2013. aug. 8. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!